Gümüşhane’de tıkanan kanalizasyon hatları temizlendi

Güncelleme Tarihi:

Gümüşhane’de tıkanan kanalizasyon hatları temizlendi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 29, 2016 12:45

Gümüşhane’de tıkanan kanalizasyon hatları temizlendi

Haberin Devamı

GÜMÜŞHANE(DHA) - Gümüşhane Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri, Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nin gönderdiği araçla tıkanan kanalizasyon hatlarını temizledi.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi İçmesuyu ve Kanalizasyon İdaresi’ne (TİSKİ) ait kanal temizleme aracı ile kentte 4 gün boyunca yapılan temizlik çalışmaları ile tıkanan kanalizasyon hatları açıldı. Gümüşhane Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürü Harun Şeker, “Şehrimizde bazı noktalarda bulunan ve tıkınmaya neden olan kanalizasyon hatlarını temizleme çalışmalarına devam ediyoruz. Kendi araçlarımız bazen yeterli olmuyor. Bu nedenle Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nden almış olduğumuz kanal temizleme aracı ile temizlenmesi gereken noktaları belirledik ve temizliğini gerçekleştirdik” dedi.

Şeker, zaman zaman kanal temizleme aracıyla hatları temizlediklerini hatırlatarak, "Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nden daha önce almış olduğumuz kanal temizleme aracını yeniden talep ettik ve aracı aldık. Daha önceleri yüklü miktarlarda ücret ödenerek hatlar temizleniyordu. Ancak Belediye Başkanımız Ercan Çimen'in girişimleri ile artık ücret ödemeden kanalizasyon hatları temizleniyor” diye konuştu ve Trabzon Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!