Gültekin Uysal partilileriyle iftarda buluştu

Güncelleme Tarihi:

Gültekin Uysal partilileriyle iftarda buluştu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 31, 2018 14:37

Gültekin Uysal partilileriyle iftarda buluştu

Haberin Devamı

 

Satılmış AKKAŞ/AFYONKARAHİSAR, (DHA) - DEMOKRAT Parti Genel Başkanı ve İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Gültekin Uysal, memleketi Afyonkarahisar'da partisinin ve İYİ Parti il teşkilatlarının ortaklaşa düzenlediği iftar programına katıldı.
Afyonkarahisar'da bir düğün salonunda organize edilen iftar yemeğinde İYİ Parti Afyonkarahisar milletvekili adayları ve partililerle bir araya gelen DP Genel Başkanı ve İYİ Parti Afyonkarahisar 1'inci sıra Milletvekili Adayı Gültekin Uysal, 24 Haziran'da çok önemli bir seçim yapılacağını söyledi. 1970'li yıllarda Süleyman Demirel'in başbakan olduğu hükümetin bütçesinin yüzde 62'sinin yatırıma ayrıldığını belirten Uysal, bugün bütçenin sadece yüzde 11'inin yatırıma ayrıldığını kaydetti.
Uysal, şöyle konuştu:
"Bugün inanıyorum ki Türkiye sahip olduğu bütçenin 3'te 2'siyle bile bu ülkeyi yönetir. Bu vergi yüküyle esnafımızdan, dar gelirli vatandaşımızdan başlayarak işçi ve emeklinin cebinden devlet elini çekecektir. Yeniden büyük bir vergi reformuyla beraber Türkiye'deki üretimin önündeki yapısal engelleri kaldıracak, yeniden Türkiye'yi üretici bir güç olarak, bir yanda üretene, bir yanda dünyada refah transfer eden bir ülke haline getirme imkânımız vardır. Bugün Türkiye beşeri sermayesini donanımlı hale getirmezse yarınlarda sosyal güvenliğinden başlayarak daha büyük mükellefiyetlerle, daha büyük maddi yükümlülükler altında kara deliklerin daha da derinleştiği bir Türkiye olacaktır. Buradan haykırıyoruz, müsaade ettiğiniz kadar hukuka rıza göstermeyeceğiz. Müsaade ettiğiniz kadar demokrasiye rıza göstermeyeceğiz. Müsaade ettiğiniz kadar zenginliğe rıza göstermeyeceğiz."
Gültekin Uysal konuşmasının ardından milletvekili adaylarıyla fotoğraf çektirdi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!