Gülsan Holding'den istihdam atağı

Güncelleme Tarihi:

Gülsan Holdingden istihdam atağı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 17, 2017 10:11

Gülsan Holding'den istihdam atağı

Haberin Devamı

GAZİANTEP, (DHA) - GAZİANTEP'te kurulu Gülsan Holding, Mart ayı sonuna kadar yüzde 5 istihdam artışına gideceğini duyurdu.

Gülsan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Topçuoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından startı verilen istihdam seferberliğine destek amacıyla mevcut kadrosunu yüzde 5 arttırarak seferberliğe destek vereceklerini açıkladı.

2800 çalışanı bulunan Gülsan Holding, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın istihdam seferberliği çağrısı kapsamında mevcut çalışan sayısını yüzde 5 arttırma kararı aldı. Gülsan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Topçuoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın başlattığı istihdam seferberliğini çok önemsediklerini belirterek, şöyle dedi:

"Çünkü yukarı doğru tırmanan işsizlik oranları aşağıya çekilmezse, bu durum gelecekte farklı ekonomik ve sosyal sorunlar olarak karşımıza çıkar. Gülsan Holding olarak şu anda 2 bin 800 kişiye istihdam imkanı sağlıyoruz. Yeni yatırım planlarımızı devreye sokarak ve mevcut yatırımlarımızın kapasitelerini artırarak azami ölçüde istihdam sağlamak için çalışacağız. Bu amaçla Mart 2017 sonunda mevcut çalışan sayımızın yüzde 5’lik oranında arttırılması için çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah yeni düzenlemelerimizle işçi sayımız yüzde 5 oranında artacaktır. İş dünyası olarak, istihdam seferberliğini tıpkı Kurtuluş Savaşı gibi düşünüp, her türlü fedakarlığı göstererek işsizliği aşağılara çekmek için katkı sunmalıyız. İş dünyası ve devletimiz el ele verdikçe çözülemeyecek hiçbir sorunumuz olmayacaktır. Üretimi ve ihracatın arttırılması beraberinde istihdamın da arttırılmasını sağlayacaktır. Güçlü ve büyük Türkiye için elbette herkes elini taşın altına koymak zorundadır. Nitelikli insan gücünün yetiştirilmesi için gerekli eğitim desteğinin verilmesiyle birlikte bir çok sektörün bu alanda ki kalifiye eleman sorunu da ortadan kalkacaktır."

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!