Gül: CHP'yi daha yükseklere taşıyacağız

Güncelleme Tarihi:

Gül: CHPyi daha yükseklere taşıyacağız
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 09, 2018 13:54

Gül: CHP'yi daha yükseklere taşıyacağız

Haberin Devamı


 
ANTALYA, (DHA) - CHP Genel Başkan Yardımcısı Çetin Osman Budak ve beraberindeki heyet, CHP Kemer İlçe Başkanlığı'nı ziyaret etti. 24 Haziran seçimlerinin değerlendirildiği ziyarette Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, "Partimizi daha yükseklere taşıyacağız" dedi.
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, Antalya milletvekilleri Aydın Özer ve Rafet Zeybek, İl Başkanı Ahmet Kumbul, İl Disiplin Kurulu Başkanı Muammer Saygılı ve İl Kadın Kolları Başkanı Nilüfer Deveci, partinin Kemer İlçe Başkanlığı'nı ziyaret etti. Ziyarette konukları CHP Kemer İlçe Başkanı Hüsnü Ünal ile Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül karşıladı.
'KEMERE GÜVENİYORUZ'
Ziyarette konuşan Çetin Osman Budak, 24 Haziran seçimlerinde Kemer'de elde edilen başarının alınmasında emeği geçen tüm partilileri kutladı. Budak, önümüzdeki yerel seçimlerde de bu başarı grafiğinin daha da yükseleceğine inandığını ve Kemerlilere güvendiğini vurguladı.
'PARTİLİLERİMİ KUTLUYORUM'
İl Başkanı Ahmet Kumbul da "Kemer'de partililerimizle buluşmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum ve 24 Haziran seçimlerindeki başarılı çalışmalarından dolayı tüm partililerimizi kutluyorum" dedi.
'YEREL SEÇİMLERDE DE BAŞARACAĞIZ'
Başkan Mustafa Gül ise "24 Haziran seçimlerinde CHP olarak Kemer'de büyük bir başarı yakaladık. Partimizin oyunu yüzde 30'ların üzerine çıkardık ama 'Biz başarılı olduk veya başarısız olduk' diye kavga etmiyoruz. Bunlara gerek yok. Biz birlik içerisinde olursak önümüzdeki yerel seçimlerde de başarılı olacağımıza inanıyoruz. Biz bu başarıyı daha da yükseltmeye devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!