Grease Parti’de Broadway rüzgarı

Güncelleme Tarihi:

Grease Parti’de Broadway rüzgarı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 29, 2011 00:00

Ankara’da çalışan yapan yabancı misyon görevlileri, aynı isimli Broadway müzikalinden sinemaya uyarlanan Grease filmi konseptiyle düzenlenen partide buluştu. Türk Amerikan Derneği’nde düzenlenen gece yoğun ilgi gördü.

BAŞROLLERİNİ John Travolta, Olivia Newton John ve Stockard Channing’in paylaştığı aynı isimli Broadway müzikalinden sinemaya uyarlanan Grease, Ankara’da düzenlenen partinin konseptini oluşturdu. Türk Amerikan Derneği’nde Amerikalı film yapımcısı Stacy Ballard tarafından düzenlenen Grease partiye, çok sayıda yabancı misyon görevlisinin de aralarında bulunduğu davetliler katıldı.

Renkli görüntüler

Gece, disko partisi ile başladı. Partiye 70’li ve 80’li yıllara özgü kıyafetlerle katılan bazı konuklar renkli görüntüler oluşturdu. Partinin düzenleyicisi Stacy Ballard, pembe peruğu ile gecenin en çok dikkat çeken isimlerinden biri oldu. Gecede konuklar, 1978 ABD yapımı filmi izleme imkanı da buldu.

Filmin konusu

1958 yazında Danny Zuko (John Travolta) Sandra Olsson (Olivia Newton John), bir yaz aşkı yaşamıştır. Yaz biterken Sandy Danny’e Avustralya’da okula devam edeceğini söyler ve çift ayrılmak zorunda kalır. Danny, okuduğu okul olan Rydell Lisesi’deki ilk gününde, deri ceketli serseri çetesi T-Birds’ün başına yeniden geçer. Avustralya’ya gitmeyen ve tesadüfen aynı okula kaydolmuş olan Sandy ile karşılaşır. Sandy, Betty Rizzo’nun (Channing) başını çektiği Pink Ladies’e katılmıştır. Danny, okuldaki popülaritesini yitirmekten korkmaktadır. Sandy ve Danny aşkları sayesinde tekrar bir araya gelirler.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!