Gözyaşlarıyla uğurlandı

Güncelleme Tarihi:

Gözyaşlarıyla uğurlandı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 26, 2016 16:34

Geçirdiği trafik kazası sonrası 4 buçuk aydır yoğun bakımda yaşam mücadelesi veren ve önceki sabah hayatını kaybeden Bala Belediye Başkanı Halil İbrahim Gürbüz, son yolculuğuna gözyaşlarıyla uğurlandı.

Haberin Devamı

İncek’te, 6 Ekim günü geçirdiği trafik kazasının ardından 4 buçuk aydır yoğun bakımda hayat mücadelesi veren ve önceki sabah hayatını kaybeden Bala’nın sevilen Belediye Başkanı Halil İbrahim Gürbüz, dün toprağa verildi. Bala’daki cenaze törenine Başbakan Ahmet Davutoğlu, Başbakan Yardımcıları Numan Kurtulmuş ve Tuğrul Türkeş, TBMM eski Başkanı Cemil Çiçek, eski Başbakan Yardımcıları Ali Babacan ve Emrullah İşler, Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, ilçe belediye başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Gürbüz’ün cenaze namazı, Bala Merkez Camisi’nde Cuma namazının ardından kılındı. 4 imamın hazır bulunduğu cenaze namazında Davutoğlu, Gürbüz’ün oğulları Muhammet Mustafa ve Taha Ahmet Gürbüz ile birlikte saf tuttu. 

ACILI ANNE GÜÇLÜKLE SAKİNLEŞTİRİLDİ

Haberin Devamı

Namazın ardından Gürbüz’ün Türk bayrağına sarılı tabutu, omuzlarda taşınarak baba evine götürüldü. Gürbüz’ün yakınları ve sevenleri gözyaşlarına boğuldu. Oğluna son kez sarılmak isteyen acılı anne Yosma Gürbüz’ü, yakınları güçlükle sakinleştirdi. Evli ve 5 çocuk babası Gürbüz, sevenlerinin gözyaşları arasında Bala Merkez Mezarlığı’na defnedildi.

BAKMADAN GEÇME!