Göztepe'de transfer

Güncelleme Tarihi:

Göztepede transfer
Oluşturulma Tarihi: Aralık 29, 2014 20:53

- Ege temsilcisi, 6 Ocak'ta başlayacak ara transfer dönemi öncesinde, Emre Aygün ve Erkan Sekman ile anlaştı

Haberin Devamı

İZMİR (AA) - Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Göztepe, resmi olarak 6 Ocak'ta başlayacak ara transfer dönemi öncesinde, Emre Aygün ve Erkan Sekman ile anlaşmaya vardı.

Göztepe AŞ'den yapılan açıklamaya göre, ara transfer döneminde takıma takviye yapmak için çalışan yönetim kurulunun, Orduspor'dan forvet oyuncusu Emre Aygün ve savunma elemanı Erkan Sekman ile yaptığı görüşmeler anlaşmayla sonuçlandı.

Sarı kırmızılı ekip, ara transfer döneminde 2 oyuncuyla da 1,5 yıllık sözleşme imzalayacak.

-Yeni transferler-

Futbola Trabzon takımlarından 24 Şubatspor’da başlayan ve 2003 yılında Trabzonspor’da profesyonel olan Emre Aygün, sırasıyla Yozgatspor, Akçaabat Sebatspor, Ankaragücü, Eskişehirspor, Gençlerbirliği, Buğsaşspor ve PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor’da forma giydi.

Haberin Devamı

Türkiye liglerinde, oynadığı 174 maçta 46 gol kaydeden Emre Aygün, 15, 18, 19 Yaş Altı Milli Takımları'nda da forma giydi.

Yine Orduspor'dan transfer edilecek Erkan Sekman ise 2003 yılında Beşiktaş’a imza atarak başladığı profesyonel futbol yaşantısını, sırasıyla Karagümrük, Torku Konyaspor, Gaziantepspor, Denizlispor, Antalyaspor, Mersin İdmanyurdu'nda sürdürdü.

Profesyonel liglerde 227 maça çıkan tecrübeli savunma oyuncusu 6 gol kaydetti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!