Göztepe'de teknik direkörü Buruk rakiplerini değerlendirdi

Güncelleme Tarihi:

Göztepede teknik direkörü Buruk rakiplerini değerlendirdi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 14, 2016 14:47

Göztepe'de teknik direkörü Buruk rakiplerini değerlendirdi

Haberin Devamı

Onur ATIŞ / İZMİR, (DHA)- PTT 1'inci Lig takımlarından Göztepe'de Teknik Direktör Okan Buruk rakiplerini değerlendirdi. Zorlu bir maratonun kendilerini beklediğini ifade eden Buruk, özellikle geçen sezon Süper Lig'den düşen Eskişehirspor ve Sivasspor'un yaptığı transferlerin abartılmaması gerektiğini söyledi. Kağıt üzerinde güçlü kadrolara sahip olan ekiplerin ligde yer alacağını belirten Buruk, "Önemli olan yıldızları almak değil, takım kurgusunu oluşturabilmek. Ben transferlere bireysel olarak bakmıyorum. Ben, takım kurabilmenin önemli olduğunu düşünüyorum. Göztepe olarak güçlü ve kaliteli bir ekip kurduk. Sahada hep birlikte hareket edeceğiz. Arkadaşlık ruhumuz bizi hedefe götürecek" diye konuştu.
Ligde herhangi bir favori takım olmadığını da söyleyen genç teknik adam, "Maçlar oynanmadan bunu bilmek çok zor. Her kulübün hedefleri var. Çekişmeli ve çok heyecanlı bir sezon yaşayacağımıza inanıyorum. Bizim amacımız taraftarımızın desteğini alarak formamızın hakkını sonuna kadar verebilmek. Mücadeleden vazgeçmez, oyun disiplinimizi bozmazsak güzel işlere imza atacağız" dedi.
Yeni transferlerin de yapılacağı bilgisini veren Buruk, "Kulübümüzün sokağa atacak parası yok. Takıma direkt katkı sağlayacak oyunculara imza attıracağız. Laf olsun diye futbolcu transferi yapılmaz. O nedenle titiz davranmak zorundayız. Gelecek oyuncular da Göztepe'ye yakışacak" diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!