Göztepe'de "gönüllü yöneticiler" ekibi kuruldu

Güncelleme Tarihi:

Göztepede gönüllü yöneticiler ekibi kuruldu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 18, 2014 16:46

Haberin Devamı

İZMİR (AA) - Göztepe Kulübü'nde, "anonim şirket yapıları ile yönetilen kulüplerde yaşanan boşlukları kapatmak amacıyla" gönüllü yöneticiler ekibi kuruldu.

Kulüpten yapılan açıklamada, gönüllü yöneticiler ekibinin Ali Çapacı, Cengiz Çokgezer, Tolga Gencerler, Cevat Hasanali, Murat İnanlı, Ersel Akbeniz, Tayfun Onur, Kaan Küçükağalar, Burak Yanaşmayan, Hakan Yenigün, Seçkin Demirtaş, Barış Akyelli, Kemal Şentürk, Övünç Emre, Mustafa Tanıl, Orkun Ürkmez ,Emre Özercen, Efe Baki, Fatih İncekara, Doğuş Bayır ve Sinan Toksabay gibi isimlerden oluştuğu, ekibin başında Göztepe Spor Kulübü İkinci Başkanı Fatih Dalan'ın yer aldığı belirtildi.

Gönüllü yöneticilerden kurulu yönetimin başkanlığını üstlenen Dalan, "anonim şirket yapılarla yönetilen kulüplerde yaşanan boşluğu kapatmak için böyle bir ekip kurduklarını" ifade ederek, şunları kaydetti:

Haberin Devamı

"Gönüllü yöneticilerden kurulu ekibimiz sadece futbolla değil amatör branşlarımızla da yakından ilgileniyor. İlerleyen dönemde de yeni amatör branşları spor kulübümüz içine katılımını gerçekleştirmek için çalışmalar yapıyoruz. Aramızda bir iş bölümü yaptık. Bazı arkadaşlarımız Göz Göz mağazalarımızın sayısının artırılmasına ilişkin çalışmalar yaparken, bazı arkadaşlarımız sosyal projeler üreterek Göztepemize katkı sağlıyor."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!