Göztepe'de deprem

Güncelleme Tarihi:

Göztepede deprem
Oluşturulma Tarihi: Aralık 31, 2008 00:00

Antalya'ya tatile gitmeye hazırlanırken kulübe çağrılıp görevden alındığı tebliğ edilen Fedai, ’’Göztepe'den Play-Off hedefine ulaşmanın verdiği gururla ayrılıyorum’’ dedi. Adaylardan Ekrem Al ilk sırada yer alırken, Turgut Uçar ile Abdullah Ercan da listede.

GÖZTEPE son üç maçını kazanıp Play-Off'a lider olarak kalmanın sevincini yaşarken, yönetim, şok bir kararla Teknik Direktör Mustafa Fedai'nin görevine son verdi. Yükselme Grubu maratonu öncesi Antalya'da kısa bir tatil yapıp moral depolamaya hazırlanırken, Başkan Vekili Serdar Samur tarafından dün sabah kulübe davet edilen Mustafa Fedai'ye yönetimin kararı iletildi. Play-Off öncesi yeniden yapılanmaya gidecek Göztepe'de teknik patron adayları arasında Ekrem Al ilk sırada yer alırken, Turgut Uçar ile U-17 Milli Takımı Teknik Direktörü Abdullah Ercan'ın isimleri de geçiyor.

FEDAİ ÇOK YIPRANDI

Göztepe'den yapılan yazılı açıklamada; ’’Taraftarlarımızın beklentilerine ve Göztepemizin hedeflerine yanıt vermek çabası içinde bulunan yönetim kurulumuz yaptığı bir dizi toplantı sonucu bazı kararlar aldı. Sezon başından beri bizimle olan Teknik Direktörümüz Mustafa Fedai'nin kamuoyunda daha fazla yıpranmaması için yollarımızı ayırdık. Özellikle ligin son haftalarına girilirken camiadan gelen tepkilere maruz kalan ve çok yıpranan Mustafa Fedai'ye, Göztepemize bugüne kadar verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz’’ denildi.

YARDIMCILARI BEKLEMEDE

Başkan Vekili Serdar Samur'la yaptığı kısa görüşmeden sonra Antalya'ya giden Teknik Direktör Mustafa Fedai, ’’Sarı-kırmızılı kulüpte temmuz ayında Play-Off parolasıyla göreve başladım. Göztepe'den Play-Off hedefine ulaşmanın verdiği gururla ayrılıyorum’’ demekle yetindi. Mustafa Fedai'yle birlikte teknik heyette yer alan Bilal Şar, Şenol Sevindi ve Oktay Akgül'ün durumlarının ise yeni gelecek teknik direktörle yapılacak görüşmelerden sonra netleşeceği bildirildi.

AL: KİMSEYLE KONUŞMADIM

Göztepe'nin 2.Lig (A) Kategorisi'nde yer aldığı 2003-04 sezonunda sarı-kırmızılı ekipte bir süre görev yapan, 2006-07'de Altay'a Play-Off'ta final oynatan, geçen sezon ise önce Altay, sonra Mardinspor'u çalıştıran Ekrem Al, İzmir temsilcisinden kimseyle görüşmediğini ifade etti. Antalya'da 5 Ocak'ta başlayacak kamp öncesi teknik adam sorununu çözmeyi planlayan Göztepe'nin kurmayları, ara transferde eksik mevkileri takviye edip Play-Off'tan banko 2.Lig'e yükselecek bir takım yaratmayı planlıyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!