Göztepe İzmir'e döndü. Başkan Sepil, Vural ve kaptan Murat'tan açıklamalar

Güncelleme Tarihi:

Göztepe İzmire döndü. Başkan Sepil, Vural ve kaptan Murattan açıklamalar
Oluşturulma Tarihi: Haziran 05, 2017 16:46

Göztepe İzmir'e döndü. Başkan Sepil, Vural ve kaptan Murat'tan açıklamalar

Haberin Devamı

Süper Lig'e çıkan Göztepe, kupası ile İzmir'e geldi

Başkan Mehmet Sepil: "İzmir için çok kritik bir virajı döndük"
 
Onur ATIŞ / İZMİR, (DHA)- TFF 1'inci Lig Play Off finalinden Antalya Stadı'nda Eskişehirspor engelini aşıp tam 14 yıl aradan sonra adını Süper Lig'e yazdıran Göztepe, kupayı İzmir'e getirdi. Bugün özel uçakla Adnan Menderes Havalimanı'na gelen takımı taraftar karşılarken, Başkan Mehmet Sepil yaptığı açıklamada İzmir adına büyük mutluluk yaşadıklarını söyledi.

Süper Lig sevincini doyasıya yaşadığını belirten Sepil, "Bu sabah kupayı görene kadar Süper Lig'e çıktığımıza inanamıyordum. Artık yeni bir dönem başlıyor. İzmir için çok kritik bir virajı döndük. Umarım bu başarımız tüm kenti tetikleyecek. Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum" diye konuştu. 

VURAL: "İZMİR KAZANMALI"
Kariyerindeki 4'üncü kez TFF 1'inci Lig kupasını kaldıran Teknik Direktör Yılmaz Vural hak ettikleri bir başarı yakaladıklarını söyledi. Maç sonunda hüngür hüngür ağladığını hatırlatan Vural, "Çok emek verdik. Bunun karşılığını alınca duygu patlaması yaşadım. Karşıyakamız, Altınordumuz, Altayımız ve Bucasporumuz da bir an önce bu mutluluğu yaşamalı, İzmir kazanmalı" dedi.
Futbolculardan Murat Akın 8'inci zaferini yaşadığını ifade ederek, "Kariyerime bir şampiyonluk daha sığdırdım" derken, stoper Lokman da, "Camia olarak kenetlenmiştik. Süper Lig camiamıza hayırlı olsun" yorumunu yaptı. 
GOSSO'DAN ÇALGICILARA 200 TL BAHŞİŞ
Kupa ile İzmir'e dönen Göstepe kafilesini az sayıda taraftar karşıladı. Uçağı 18.40'ta bilen taraftarlar özel uçak ile İzmir'e geliş erkene alınınca kalabalık oluşmadı. Bu arada kaptan Gosso davul çalan çalgıcılara 200 TL bahşiş verdi. 

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
-Taraftarların görüntüsü
-Davulcular ve Gosso
-Başkan Sepil ile röportaj 
-Yılmaz Vural ile röportaj 
-Murat Akın ile röportaj

Haber-Kamera: Mücahit Bektaş-Onur Atış, İzmir DHA


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!