Göz Göz karnavalı

Güncelleme Tarihi:

Göz Göz karnavalı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 19, 2011 00:00

Seyircisiz oynanan Körfez maçından sonra takım otobüsünü Güzelyalı’da “şampiyon” sloganlarıyla karşılayan taraftarlar, tesislerde de izdiham yarattı. Göztepe’nin bu hafta matematiksel olarak şampiyonluğunu ilan etme olasılığı bulunuyor.

Haberin Devamı

1. Lig’in kapısına dayanan Göztepe’de büyük coşku var

Güzelyalı’da sevgi seli

İkinci Lig Beyaz Grup’ta Körfezspor galibiyetiyle son üç haftaya Bugsaş’ın beş, Bandırma’nın altı puan önünde lider giren Göztepe, Bank Asya 1. Ligi’ne dönmek için geri sayıma başlarken Güzelyalı karnaval yerine döndü. Sarıyer maçı gibi seyircisiz oynanan Körfez sınavının ardından Gürsel Aksel Tesisleri’nde sarı-kırmızılı kafileyi ellerinde meşaleler ve bayraklar bulunan yüzlerce taraftar, “şampiyon” sloganlarıyla karşıladı. İzdiham nedeniyle kafile otobüsü tesise bir süre giremezken, oluşturulan kordondan geçen teknik heyet, futbolcular ve Futbol Direktörü Ali Gültiken, zaferi kutlayan taraftarlarla birlikte dakikalarca tezahürat yaptı.

Küllerinden doğdu

Tarihinin en sıkıntılı dönemini geçirdiği 2003-2007 yılları arasında beş yılda dört kez küme düşerek Süper Lig’den amatör kümeye kadar inen Göztepe, Altınbaş Holding’in kulübe sahip çıkmasının ardından tırmanışa geçti.  2007-08’de 3. Lig, 2008-09’da 2. Lig’e yükselen Göz-Göz, 2009-10’da ıskaladığı 1. Lig hedefini bu kez yakalamaya çok yaklaştı. Göztepe, son üç maçını Adıyaman (D), Çankırı Bld ve Bandırma’yla (D) oynayacak. Sarı-kırmızılı ekip Adıyaman’ı (D) yenmesi, Bugsaş’ın Sarıyer’e, Bandırma’nın ise Turgutlu’ya evinde puan vermesi halinde şampiyonluğu garantileyecek.

Haberin Devamı

Kızıltan temkinli

Üç haftada altı puan alması halinde, rakipleri üçte üç yapsa bile şampiyonluğu kucaklayacak Göztepe, İzmir’deki son maçını gelecek hafta Çankırı Bld’yle oynayacak. Aynı hafta Bugsaş-Hacettepe, Bozüyük-Bandırma maçları var. Adıyaman’da şampiyonluğu garantileme ihtimali olan Göztepe’nin, Çankırı sınavını şölene çevirmesi bekleniyor. Temkinli olmaya özen gösteren Özcan Kızıltan, “Son haftalara büyük avantajla girdik, ama henüz şampiyon olmadık. Rehavete kapılmamalıyız. Büyük camialar stresi en iyi şekilde yönetir. Göztepe’yi yeniden 1. Lig’e taşıyacağız” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!