Görme engelliler Futsal 1'inci Lig Müsabakaları Manavgat'ta devam etti

Güncelleme Tarihi:

Görme engelliler Futsal 1inci Lig Müsabakaları Manavgatta devam etti
Oluşturulma Tarihi: Mart 15, 2017 15:02

Görme engelliler Futsal 1'inci Lig Müsabakaları Manavgat'ta devam etti

Haberin Devamı

Mithat ABAKAN/MANAVGAT (Antalya), (DHA)- GÖRME Engelliler Futsal 1'inci Lig 1'inci Devre Müsabakaları Antalya'nın Manavgat İlçesi'nde devam etti.
Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu tarafından düzenlenen Futsal 1'inci Lig 1'inci Devre Müsabakaları Manavgat'ta yapılıyor. Mehmet Akif Ersoy Spor Salonu'ndaki karşılaşmalarda Çankaya Belediyespor, Bursa Nilüfer Belediyespor, Mersin Görme Engelliler Spor, İstanbul Turged Görme Engelliler Spor, Ankara Yenimahalle Belediyespor, Bursa Timsahlar Spor, Trabzon Görme Engelliler Spor ve Malatya Görme Engelliler Spor futsal takımları yer alıyor. 100'den fazla sporcunun yer aldığı turnuvada 17 hakem görev alıyor.
Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Hasan Sayyıdan, futsal müsabakalarının Manavgat ayağında B2 ve B3 az ve biraz daha iyi görenler arasında oynandığını söyledi. Takımların 1 gören kaleci ve 4 oyuncu olmak üzere 5 kişiden oluştuğunu, müsabakaların 20'şer dakikalık iki devre halinde oynandığını anlatan Sayyıdan, birinci devre müsabakalarından sonra şampiyonu belirleyecek ikinci devre maçlarının eylül 2017'de Aydın'da oynanacağını vurguladı. Sayyıdan, Şampiyon olan takımın ardından Türkiye Görme Engelliler Futsal Milli Takımı'nın seçileceğini ve bu takımın 16 Mayıs 2017'de İtalya'da oynanacak Görme Engelliler Dünya Futsal Şampiyonası'nda ülkemizi temsil edeceğini vurguladı.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!