Gönüllü Kültür Teşekkülleri'nden Başkan Çelik'e teşekkür ziyareti  

Güncelleme Tarihi:

Gönüllü Kültür Teşekküllerinden Başkan Çelike teşekkür ziyareti
Oluşturulma Tarihi: Ekim 28, 2017 09:57

Gönüllü Kültür Teşekkülleri'nden Başkan Çelik'e teşekkür ziyareti  

Haberin Devamı

KAYSERİ, (DHA) - GÖNÜLLÜ Kültür Teşekkülleri Platformu Başkanı Ahmet Taş ve yöneticiler, Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği 1. Kayseri Kitap Fuarı nedeniyle Başkan Mustafa Çelik’e teşekkür ziyaretinde bulundular.

Gönüllü Kültür Teşekkülleri Kayseri Platformu Başkanı Ahmet Taş ve beraberindeki heyet Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’i Kitap Fuarı nedeniyle tebrik etti. Kitap Fuarı’nı baştan sona takip etmeye çalıştıklarını ifade eden Taş, “Toplumun tüm kesimlerini Kitap Fuarı’nda gördük. Kitapla tanışıldı, yazarlar ve okuyucular bir araya geldi. Kayseri kültürüne Türkiye’de görülmemiş şekilde bir katkı sunuldu. Gerçekten takdire şayan bir hizmet. Tebrik ediyoruz. Allah daha güzellerini nasip etsin” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ise, yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Sizdeki duygular fuara gelen tüm yazar ve ziyaretçilerin ortak kanaati. Bu fuara değer katan unsurların başında alt yapı ve pek çok hazırlığın en güzel şekilde yapılması geliyor. Profesyonel fuar firmalarının yapamayacağı kalitede bir fuar ortaya koyduk. İkinci değer katan unsur fuarımıza gelen yazarlarımız. Her ideolojik görüşten yazar davet ettik. Herkes geldi, beğendiği yazarı izledi" ifadelerini kullandı.

FOTOLU

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!