Gölgelerin gücü adına dönüyor!

Güncelleme Tarihi:

Gölgelerin gücü adına dönüyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 15, 2017 15:06

Çocukluk aşklarımız, ilk yaptığımız taklitler... Dönüyorlar! Resmen mutluluk!

Haberin Devamı

Netflix ve Dreamworks şahane bir haberle geldi! 2018 sezonunda programlarında olacak sekiz animasyon projesinden biri: She-Ra. 

He-Man’in ikiz kız kardeşi, haksızlıkla savaşması gerektiği an, mucizevi bir biçimde kıyafetleri değişen, atı Rüzgar’la düşmanların üzerine yürüyen kadın kahramanımız. She-Ra sayesinde, Unicorn’ların tatlı, küçük, sevimli şeyler olmadığı, aksine, savaş baltalarının çıkarıldığı anda devreye girdiğine inanarak büyüyen kız çocuklarının yetiştiği bu dönem, evet 80’ler.

She-Ra’nın Netflix için özel olarak geliştirilecek yeniden yorumlaması, 80’ler versiyonundan farklı olacak mı henüz bilmiyoruz. He-Man ve Masters of the Universe’in eli maşalı kahramanı, o dönemlerde, belki de He-Man’i tam anlamıyla tahtından edememişti. Ama bir süredir hayatın her alanına yavaş yavaş işleyen ‘we should all be feminists’ modu, belki 2018’de She-Ra’ya da gereken ilginin gösterilmesine ön ayak olur.

Haberin Devamı

Projenin arkasındaki isimlerden biri de Noelle Stevenson. ‘Comic book freak’ler kendisini tanıyacaktır. Nimona ve Lumberjanes gibi işlerin arkasındaki yaratıcı isim.

Noelle Stevenson’a güveniyoruz, She-Ra’ya hak ettiği değer artık verilsin.

Gölgelerin gücü adına!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!