Golf gezginleri Güney'de buluştu

Güncelleme Tarihi:

Golf gezginleri Güneyde buluştu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 06, 2017 15:16

Antalya Belek’te, Golf Mad Promotions’ın bu yıl 13’üncüsünü düzenlediği Uluslararası Golf Mad Pro-Am Turnuvası’na, Ankara Golf Klübü’nden üyeler de katıldı. Turnuvada, 24 farklı ülkeden 200 golfçü yarıştı.

Haberin Devamı

Golf Mad Promotions tarafından 13’üncüsü düzenlenen Uluslararası Golf Mad Pro-Am Turnuvası Antalya Belek’teki Carya ve National golf sahalarında gerçekleşti. 24 farklı ülkeden 200 golfçünün katıldığı turnuvada Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu da ikinci gün maçlarında golf oynadı. Turnuvaya Bakan Çavuşoğlu’nun yanı sıra Opet Yönetim Kurulu Kurucu Başkanı Fikret Öztürk ve Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu, dünyanın en ünlü kadın golfçüleri arasında yer alan olimpiyat rekortmeni Rus Maria Verchenovave, iki defa Avrupa bayanlar şampiyonu olan İskoç Carly Booth ve Erkekler Avrupa Turu’nda şampiyon olmuş Damien Mcgrane gibi usta isimler de katıldı. İkinci gün maçlarına katılan Bakan Çavuşoğlu, turnuvaya 24 ülkeden 270 sporcunun geldiğini belirterek, “Türkiye’de güvenlik sorunu yoktur” dedi.

Haberin Devamı

Golf gezginleri Güneyde buluştu

GALA GECESİ

İki gün süren turnuva sonunda 250 bin liralık ödül, dereceye giren yarışmacılara dağıtıldı. Turnuvanın gala gecesi ve ödül töreni Regnum Carya Otel’de yapıldı. Turnuvanın birincisi İrlandalı Damien Mcgrane oldu. İkinci Türkiye’den Ulaş Karataş, üçüncü İskoç Raymond Russell ve dördüncü Carly Booth oldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!