Gölcük'te yeni sanayi sitesi yükseliyor

Güncelleme Tarihi:

Gölcükte yeni sanayi sitesi yükseliyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 20, 2017 14:32

Gölcük'te yeni sanayi sitesi yükseliyor

Haberin Devamı

GÖLCÜK(Kocaeli), (DHA) - GÖLCÜK Belediyesi'nin Kentsel Dönüşüm Projesi içinde yer alan Yeni Sanayi Sitesi inşaatı çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Hisareyn Karaköprü Mahallesi'nde 105 dönümlük bir alan üzerinde yapımı devam eden toplam 418 dükkanlı Sanayi Sitesi'nin Nisan ayında temeli atılırken, kısa sürede dükkanlar şekillenmeye başladı. Kentsel Dönüşüm Projesi çerçevesinde 14 Kasım 2016'da yapılan ihalenin ardından, ihaleyi kazanan firmaya 2 Ocak 2017 tarihinde yer teslimi yapılmıştı. Sanayi İnşaatının 18 ayda bitirilmesi hedefleniyor. Yüklenici firmadan 23 Nisan'da bitirilmesi sözü alınan Yeni Sanayi Sitesi inşaatı tüm hızıyla devam ederken, sitenin içerisinde cami, yeşil alan ve otopark gibi alanlar da yer alacak.

Yeni Sanayi Sitesi çalışmalarını yerinde inceleyen Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, "Gölcük Belediyesi olarak bu önemli projede sorumluluğu üstlendik. Bizler esnaf arkadaşlarımızın mağduriyetlerini gidermek, onların beklentilerine cevap verebilmek adına taşın altına elimizi koyduk. Bunu yaparken de bir takdir veya teşekkür beklemedik. Esnafımızın ve vatandaşımızın mutluluğu bu işi amaç edindik ve bu iş de başarıyla yürütülüyor" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!