Gölbaşı’nda şehit polisler anıldı

Güncelleme Tarihi:

Gölbaşı’nda şehit polisler anıldı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 06, 2018 15:57

Gölbaşı’nda şehit polisler anıldı

Haberin Devamı

Mehmet DEMİR/GÖLBAŞI (Ankara), (DHA) - GÖLBAŞI Belediye Başkanı Fatih Duruay, Emniyet Genel Müdürlüğü Türk Polis teşkilatı kuruluşunun 173’üncü yılı dolayısıyla Gölbaşı Polis Şehitliği’nde düzenlediği anma törenine katıldı.
Emniyet Genel Müdürlüğü, Türk Polis teşkilatının kuruluşunun 173’üncü yıl dönümü dolayısıyla Gölbaşı Polis Şehitliğinde tören düzenlendi. Törene, Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Adem Çakıcı, Gölbaşı Başı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Kriminal Daire Başkanı Mehmet Tatlı, Pasaport Daire Başkanı Celalettin Altın, Gölbaşı Emniyet Müdürü İmdat Gökmen, AK Parti İlçe Başkanı Selim Akceylan, şehit aileleri ve pek çok sayıda polis katıldı.
 ‘ŞEHİT AİLELERİ EMANETİMİZDİR’
Tören sonunda şehit aileleri sohbet eden ve onlarla yakından ilgilenen Duruay, “173 yıldır ülkemizin ve milletimizin huzur ve asayişinin sağlanması için büyük bir fedakarlıkla çalışan polis teşkilatımıza ve teşkilatımızın aziz şehitlerine minnettarız. Şehitlerimizin aileleri emanetimizdir, dertleri dertlerimiz, sevinçleri sevinçlerimizdir” dedi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!