Gölbaşı'nda çocuk yaz kampı etkinlikleri başladı

Güncelleme Tarihi:

Gölbaşında çocuk yaz kampı etkinlikleri başladı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 24, 2018 17:30

Gölbaşı'nda çocuk yaz kampı etkinlikleri başladı

Haberin Devamı

Ahmet KORKMAZ/GÖLBAŞI (Adıyaman), (DHA) - ADIYAMAN'ın Gölbaşı ilçesinde, GAP Cheetos Çocuk Gelişim Merkezleri tarafından düzenlenen çocuk yaz kampı etkinlikleri başladı.
Gölbaşı Hükümet Konağı önünden doğa yürüyüşü ile başlatılan çocuk yaz kampı etkinliklerine Adıyaman Vali Yardımcısı Vali Vekili Adem Kaya, Gölbaşı Kaymakamlığına vekalet eden Besni Kaymakamı Ahmet Gencer, Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, Gölbaşı İlçe Jandarma Komutanı Erdinç Ağcakoyunlu, GAP İdaresi Bölge Müdürü Hasan Kılınç, GAP İdaresi Bşk. Yrd. Mehmet Açıkgöz, GAP İdaresi Sosyal Projeler Genel Koordinatörü Adalet Akbaş, Cizre,Ömerli,Nusaybin,Silvan,Hilvan,Batman,Suruç,Gaziantep,Kilis,Adıyaman,Kızıltepe’den gelen çocuklar katıldı.
Açılış konuşmasını yapan GAP İdaresi Bölge Müdürü Hasan Kılınç: “Bu gün etkinliğini yaptığımız çocuk yaz kampı aslında bizim idaremizin çocuklara yönelik yürüttüğü projelerden  bir tanesinin bir faaliyetidir. Dokuz ilimizde ve ilçe merkezlerimizde açtığımız Çocuk Gelişim Merkezleri’mizde  bu güne kadar yüz yirmi bin kişiye ulaşmış bulunmaktayız. Bu gün bu merkezlerimize devam eden çocuklarımızı buraya yaz kampına çağırarak bütün yaz boyu yorgunluklarını atmalarını, değişik illerden gelen çocuklarımızla yeni arkadaşlıklar kurmalarını, özellikle yapılacak olan etkinliklerle kendilerini daha da öğrenerek ,yaşayarak geliştirmelerini hedeflediğimiz bir program olacak"dedi. Kamp etkinlikleri inovasyon, canlı resim, müzik, el sanatları, akıl oyunları, cam boncuk işleme ,masa tenisi, Sinema gösterimi ve  halk konseriyle devam edecek.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!