Gölbaşı’nda 15 Temmuz etkinlikleri

Güncelleme Tarihi:

Gölbaşı’nda 15 Temmuz etkinlikleri
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 16, 2017 10:34

Gölbaşı’nda 15 Temmuz etkinlikleri

Haberin Devamı

Ahmet KORKMAZ/GÖLBAŞI(Adıyaman), (DHA)- ADIYAMAN'ın Gölbaşı İlçesi'nde, 15 Temmuz darbe girişiminin  yıldönümü nedeniyle Demokrasi Meydanı'nda anma etkinlikleri yapıldı.

Programa Adıyaman Vali Yardımcısı Onur Kökçü, Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, Balkar Belediye Başkanı Orhan Orhan ve çok sayıda vatandaş katıldı. Halkın yoğun ilgi gösterdiği program saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı. Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir ve Adıyaman Vali Yardımcısı Onur Kökçü günün anlam ve önemini belirten konuşmalarını yaptı. Etkinliklerde öğrenci ve öğretmenlerin hazırladıkları şiirler ve Kur’an-ı Kerim okundu. Cumhurbaşkanlığı tarafından hazırlanan 15 temmuz Belgeseli ile Gölbaşı Belediyesi tarafından hazırlanan 15 Temmuz Belgeseli programa katılanlar tarafından seyredildi. 15 Temmuz Demokrasi Meydanında açılan fotoğraf sergisi vatandaşlar  tarafından gezildi.

15 Temmuz etkinlikleri kapsamında 5 gündür devam eden spor müsabakalarında dereceye giren sporculara Adıyaman Vali Yardımcısı Onur Kökçü, Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, Balkar Belediye Başkanı Orhan Orhan ve şehit yakınları tarafından ödülleri verildi.

Program, vatandaşların katılımıyla gerçekleştirilen 15 Temmuz yürüyüşü ile devam etti. Yürüyüşün ardından Gölbaşı Müftüsü Selami Sayın şehitler için dua okudu. Ülke genelinde salaların okunması ile sabah namazına kadar Demokrasi Nöbeti tutuldu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!