Gölbaşı eski belediye başkanlarının adı parklara verildi

Güncelleme Tarihi:

Gölbaşı eski belediye başkanlarının adı parklara verildi
Oluşturulma Tarihi: Mart 26, 2018 14:25

Gölbaşı eski belediye başkanlarının adı parklara verildi

Haberin Devamı

Mehmet DEMİR/GÖLBAŞI (Ankara), (DHA) - GÖLBAŞI Belediye Başkanı Fatih Duruay, Gölbaşı Belediyesi’nin kuruluşunun 53’üncü yıldönümü nedeniyle ilçedeki parklara eski belediye başkanlarının isimlerini verdi.
Gölbaşı Belediye Meclisi 53’üncü yıl kutlamaları öncesi olağanüstü toplanma kararı alarak, Gölbaşı’nın eski belediye başkanlarının adlarının ilçedeki parklara verilmesini kararlaştırdı. Toplantıya eski belediye başkanları Mümtaz Sarıtaş, Cevdet Kara, Abdulnasır Haşlak ve Yakup Odabaşı da katıldı.
‘VEFAMIZIN NİŞANESİ OLARAK BÖYLE PROJEYE İMZA ATTIK’
Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay yaptığı açıkalamada, “Belediyemizin 53’üncü kuruluş yıldönümü münasebeti ile daha önce ki belediye başkanlarımızın isimleri parklara verildi. Hizmet eden belediye başkanlarımıza böyle bir jest yaptık. Eski belediye başkanlarımızın Gölbaşı’na yaptığı katkıları önemsiyoruz. Kendilerine, Gölbaşına yaptıkları hizmetlerden dolayı minnettarız. Vefamızın nişanesi olarak böyle bir projeye imza attık” dedi.
‘İKİ ANA SORUNA PARMAK BASTI’
Kendilerine yapılan jeste karşılık olarak Mecliste söz alan eski belediye başkanı Mümtaz Sarıtaş meclis kürsüsünde gerçekleştirdiği konuşmasında şunları söyledi:
“53 yıl az bir yıl değil. 53 yıl içerisinde 8 seçilmiş bir atanmış olmak üzere 9 belediye başkanı hizmet verdi. Her arkadaşımız kendi imkânları dâhilinde Gölbaşı’nın sorunlarına parmak basıp hemşerilerimizin hizmetine sunduklarına hepimiz şahit olduk. Kendilerine teşekkür ediyorum. Bu hizmetler neticesinde en büyük pay halkımız, ikinci derecede de belediye amirleri ve çalışanlar olmuştur. Belediye başkanımızın bizler için yaptığı jest kayda değerdir. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Bundan sonraki çalışmalarında da başarılar diliyorum. Önümüzde iki tane ana sorun var. Bunlardan biri gölün ıslahı ve alt geçit projesidir. İnşallah Fatih arkadaşımız bu iki hizmete de parmak bastı ve çalışmalar başlamış durumda ve en kısa zamanda bitirilerek hizmete de sunulacaktır.”
‘BİZE DÜŞEN DESTEK OLMAKTIR’
Eski Belediye Başkanı Yakup Odabaşı da, “Mevkiler makamlar gelip geçici kalıcı olan ise yapılan hizmetlerdir. Geçmişte büyük hizmetler yapıldı. Fatih kardeşimizde bulunduğu yer konumu ile hizmet etmektedir. Bize düşen destek olmaktır. Kamu yararını göz önünde bulundurarak Gölbaşılı hemşerilerimizin talepleri doğrultusunda, Gölbaşı’na yakışır hizmetler yapmaya gayret ettik” diye konuştu.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!