Gölbaşı Belediyesi'nden LYS kursu

Güncelleme Tarihi:

Gölbaşı Belediyesinden LYS kursu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 23, 2017 14:25

Gölbaşı Belediyesi'nden LYS kursu

Haberin Devamı

Mehmet DEMİR/GÖLBAŞI(Ankara), (DHA)- GÖLBAŞI Belediyesi'nin lise 12. sınıf öğrencileri ve mezunları için açtığı ücretsiz Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS) Hazırlık Kursu başvuruları başladı.

Gölbaşılı öğrenciler için hazırlanan modern hazırlık kursunda uzman öğretmenler görev alacak. Türkçe- Matematik (Eşit Ağırlık), Matematik- Fen (Sayısal), Türkçe- Sosyal (Sözel) gruplarına ayrılarak açılan hazırlık kursundan LYS sınavlarına hazırlanan 12. Sınıf öğrencileri ve mezunlar yararlanabilecek.

Gölbaşı Belediyesi tarafından açılan hazırlık kursunda, öğrencilerin kullanacakları nitelikli yayınlar ile içecek ihtiyaçlarının yanı sıra rehberlik hizmeti, geziler ve çeşitli programlar da Gölbaşı Belediyesi tarafından ücretsiz karşılanacak. Öğrenciler bugün itibariyle başlayan kayıt müracaatlarını Gölbaşı Belediyesi, Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden yapabilecek. LYS Hazırlık Kursu'na başvurular 6 Mart 2017 tarihine kadar devam edecek. Detaylı bilgi almak isteyenlerin '485 50 36-37' nolu numarayı arayabilecekleri belirtildi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!