Golball 1. ve 2. Lig maçları Kırıkkale'de başladı

Güncelleme Tarihi:

Golball 1. ve 2. Lig maçları Kırıkkalede başladı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 05, 2017 16:04

Golball 1. ve 2. Lig maçları Kırıkkale'de başladı

Haberin Devamı

Erhan GÖĞEM/KIRIKKALE, (DHA)- TÜRKİYE Görme Engelliler Spor Federasyonu tarafından 2017 yılı faaliyet programında yer alan Golball 1. ve 2. Lig'in ilk yarı maçları Kırıkkale Vali Behiç Çelik Spor Salonu'nda düzenlenen açılışla başladı. 9 Temmuz'da sona erecek maçlar sonunda ilk yarı karşılaşmaları sonunda gruplarında birinci olan takımlar ikinci yarıda şampiyonluk için mücadele verecek. 
Birinci ve ikinci Lig'den 20 takımdan 300 sporcunun mücadele vereceği maçlar, Kırıkkale Vali Behiç Çelik ile Yahşihan Yenişehir Spor Salonu'nda yapılacak. Maçlar öncesi yapılan açılışta konuşan Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Rifat Ünlü, "Kırıkkale Gençlik Hizmetleri olarak önceki yıllarda bir çok büyük organizasyonlara ev sahipliği yaptık. Ancak bugünkü organisazyon bizim için çok anlamlı ve bir o kadar da önemli. Federasyonumuza teşekkür ediyorum. Engel, insanların bedenlerinde değil de beyninde olmamalı. Bizler sizi engelli olarak görmüyoruz. Yaptığınız başarılar ortada. Sizin ulaştığınız bu seviye çok normal bir seviyeye değil. Çoğu insanın yapamayacağı başarıyı gösteriyorsunuz. Bu mücadelenin sizler tarafından devam ettirilmesini istiyoruz. Bizler lojistik olarak sizlerin arkasındayız" dedi.
Açılışı yapılan Golball maçlarına 1. Ligden Yenimahalle Belediyesi Gesk, Ertuğrul Gazi Gesk, Gençlikgücü Gesk, Akcakoyunlu Gesk, Manise Ges Gesk, Denizli Eğitimspor, Yakutiye Gesk, Bogaziçi Gesk, Şehzadeler Gesk, Çankara Belediyesi (Ankara), 2. Lig'den Manisa Spil Gesk, Konya Selçuklu Gesk, Nilüfer Belediyesi Gesk, Selçuklu Gesk, Ankara Anadolu Gesk, Kırıkkale Gesk, Konya Mevlana Gesk, Konya Anadolu Gesk, Antalya Gesk, Eskişehir Gesk takımları katılıyor.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!