'Gökten yağar Gibi' yeniden sahnede

Güncelleme Tarihi:

Gökten yağar Gibi yeniden sahnede
Oluşturulma Tarihi: Şubat 09, 2018 10:15

'Gökten yağar Gibi' yeniden sahnede

Haberin Devamı

 

Yusuf DEMİR/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Devlet Tiyatrosu'nun (ADT) izlenme rekoru kıran komedi oyunu 'Gökten Yağar Gibi', '14 Şubat Sevgililer Günü'nde yeniden sahnelenecek.
Haşim İşcan Kültür Merkezi'nde sahnelenecek 'Gökten Yağar Gibi' adlı komedi oyununu Sebastien Thıery yazdı, Can Kapyalı Türkçeye çevirdi, Selçuk Sazak yönetti. Eserde Ali Meriç (Bruno), Senem Şahin (Laurence), Gözen Müftüoğlu (Teresa), Serkan Yakan (Komşu) rol aldı.
Serkan Yakan'ın rejisör yardımcılığını üstlendiği eserin dekor ve kostümlerini Yıldız İpeklioğlu, ışık efektlerini Namık Gürsoy, müziklerini Gürkan çakıcı hazırladı, teknik kadroda da Yavuz Karakuş, Faruk Duran, Özkan Sezen, Hakan Badak, Tuğba Baykara, Mustafa Sencar, Bülent Kabaağaç, Mustafa Aytar, Arzu Güldal ve Baki Özkuş görev aldı.
'Gökten Yağar Gibi'nin hikâyesi şöyle:
"Oyunun kahramanı sıradan hayat süren bir ailedir. Laurence okul müdürü, Bruno ise anestezist. Aile fertlerinin 20 yıllık beraberlikleri bir anda çığırından çıkarcasına değişime uğruyor. Karışık suçlamalar Laurence-Bruno çiftinin sinirlerini alt-üst ediyor. Oyunda birden bir oluşan bir zenginlik ve paranın hırsı, hırsın insan hayatını nasıl etkilediği dillendiriliyor."
Haşim İşcan Kültür Merkezi'ndeki oyun, 14, 15, 16 Şubat'ta saat 20.00'da, 17 Şubat Cumartesi ise saat 15.00 ve 20.00'da sahnelenecek.

FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!