Gökkuşağı’nda Kamu Pazarı

Güncelleme Tarihi:

Gökkuşağı’nda Kamu Pazarı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 20, 2012 22:03

ANKARA Büyükşehir Belediyesi’nin Gökkuşağı rekreasyon alanında oluşturduğu Kamu Pazarı’nın açılışını Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, beraberindeki heyetle birlikte yaptı.

Haberin Devamı

 Başkentliler’in yoğun ilgi gösterdiği Kamu Pazarı’nda, Halk Ekmek, Türkiye Devlet Hastaneleri ve Hastalara Yardım Vakfı (HASVAK), Vakıflar Edremit Zeytin İşletmesi, Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi, FİSKOBİRLİK, Türkiye Tarım Kredi Kooperatifi (TAR-KOOP), TARİŞ, BELSO, Tarımsal Ürünler Satış Merkezi (TARMEG), PTT ile El Becerileri ve Meslek Edindirme Kursları (BELMEK) satış ofisleri bulunuyor. Kamu Pazarı’ndaki dükkanlar hafta içi her gün hizmet veriyor. Başkentliler Kamu Pazarı’nda yoğurttan fındığa, zeytinden peynire bir çok ürünü bulabilecek.

Onlarca mağaza

Açılış konuşmasında böyle bir alan oluşmasının kendisini çok mutlu ettiğini belirten Gökçek, “Biz Gökkuşağı Projesi’ne başladığımızda elimizde çevresi tamamen kazılmış bir alan vardı. O yüzden şanssız bir başlangıç oldu. Ancak bugün geldiğimiz süreçte gördüğünüz gibi onlarca mağaza burda hizmet veriyor. Hem kalite hem de ucuzluk arayanları buraya davet ediyorum” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!