GKV'de TEOG başarısı

Güncelleme Tarihi:

GKVde TEOG başarısı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 13, 2017 10:12

GKV'de TEOG başarısı

Haberin Devamı

GAZİANTEP, (DHA) - 2016-2017 eğitim öğretim yılında gerçekleştirilen 2'nci TEOG sonuçlarına gören Gaziantep rekorunun GKV Özel Okulları'na ait olduğu belirlendi. 120 sorunun sorulduğu sınavda 31 öğrenci bütün soruları doğru cevaplandırırken, sınava giren 137 öğrencinin not ortalaması 113 oldu. TEOG rekortmeni GKV Özel Okullarında GKV Özel liselerinin velilere yönelik tanıtımı gerçekleştirildi.
Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okullarında düzenlenen GKV Özel Liseleri tanıtım toplantısında velilere liseler ve uygulanan programlar tanıtıldı. TEOG sonuçlarını değerlendiren GKV Özel Ortaokulu Müdürü Nadir Gürsel sınav sonuçlarının azimli ve gayretli çalışmalar soncu elde edildiğini ifade ederek başarılı öğrencileri ve velilerini kutladı.
2016-2017 eğitim öğretim yılında gerçekleştirilen 2'nci TEOG sınav sonuçlarına göre tüm soruları doğru yapan öğrenci sayısının 31 olduğuna da dikkat çeken Gürsel sınava giren toplam öğrenci sayısının 137, soru sayısının 120 GKV özel Ortaokulu öğrencilerinin net ortalamasının ise 113 olduğunu ifade ederek şunları söyledi:
"Bireysel başarılarımız yanında önemli olan kitlesel olarakta elde edilen rekor başarıdır. 31 öğrencimizin bütün soruları doğru bildiği 2'nci TEOG sonuçları aynı zamanda rekor düzeyde kitlesel başarıya imza atılmasını da sağlamıştır. 120 sorunun bulunduğu sınava 137 öğrencimiz girmiş ve bütün öğrencilerimizin ortak net ortalaması 113 olmuştur. Diğer taraftan 1. TEOG ve 2, TEOG sınavlarında soruları doğru yanıtlayan öğrenci sayımız 3 olup 6-7 ve 8'inci not ortalaması 100 tam puan olan bir öğrencimizde Türkiye birincisi olmuştur. Elde edilen bu sonuçlar köklü bir kurumun öğrencilerin bireysel ve kitlesel başarı elde etmesindeki oynadığı önemli rolün göstergesidir. GKV Özel Ortaokulundan bu yıl mezun olacak olan öğrencilerimizin akademik kariyerlerini GKV Özel Liselerinde gerçekleştireceklerine inanıyor, başarıda büyük desteklerini gördüğümüz velilerimiz başta olmak üzere, öğrencilerimiz ve onların eğitimini üstlenen öğretmenlerimiz ve idarecilerimizi yürekten kutluyorum."
Öğrenci velilerine yönelik düzenlenen söyleşide GKV Özel Liseleri bünyesindeki Fen Lisesi, Anadolu Lisesi ve Özel Cemil Alevli Kolejinin de tanıtımı gerçekleştirildi. Söyleşiye katılan veliler Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okullarının büyük bir aile olduğunu ve elde edilen başarıların devamı için öğrencilerinin GKV Özel Liselerine devam edeceğini açıklayarak öğretmen ve idarecilere teşekkür etti.
FOTOĞRAFLI 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!