Girişimcilerin zihin haritası masaya yatırıldı

Güncelleme Tarihi:

Girişimcilerin zihin haritası masaya yatırıldı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 21, 2017 12:04

Girişimcilerin zihin haritası masaya yatırıldı

Haberin Devamı

GENÇ Liderler ve Girişimciler Derneği (JCI) İzmir Şubesi'nin haziran ayı toplantısının konuğu Türkiye'nin ilk kuluçka merkezi Embryonix'in koordinatörü Taylan Özgür Demirkaya oldu. Demirkaya, 'Girişimcilerin Zihin Haritası' konulu toplantıda tecrübelerini paylaştı.

JCI İzmir Şubesi bu ay girişimcilerin yol haritasını masaya yatırdı. Hilton Otel'de gerçekleşen programın açılış konuşmasını JCI İzmir Başkanı Altuğ Türkdalı yaptı. Derneğin geçtiğimiz aylarda yaptığı faaliyetler ve önümüzdeki dönemde gerçekleşecek etkinlikler hakkında bilgi veren Türkdalı, Basel'de gerçekleşen Avrupa Kongresi izlenimlerini de konuklarla paylaştı.

Türkdalı'dan sonra söz alan Taylan Özgür Demirkaya, 5 ana başlığa değindi. Girişimcilerin sorumluluk alması gerektiğini kaydeden Demirkaya, en önemlisinin harekete geçmek olduğunu vurguladı. Girişimcilere öğrenmek için gezip tanışması ve okuması önerisinde bulunan Demirkaya, başarısızlıktan korkulmaması gerektiğinin de altını çizdi. Başarısızlığın en iyi öğrenme yöntemi olduğunu savunan Demirkaya, "Başarısızlıkta ne öğrendiğin ve bunu ne kadar geliştirdiğin önemli" diye konuştu.

"Eksikleri tamamlamaya çalışmayın, iyi yaptığınız ne varsa onun en iyisini yapın" diyen Demirkaya, dünya ve Türkiye çapında ufuk açan girişim hikayelerini de detaylarıyla paylaştı.

Toplantının sonunda girişimcilere olan katkılarından dolayı Demirkaya'ya JCI İzmir Şube Başkanı Altuğ Türkdalı tarafından plaket takdim edildi.

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!