Girişimci kadınlardan GGC'ye ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Girişimci kadınlardan GGCye ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Ekim 19, 2016 18:45

Girişimci kadınlardan GGC'ye ziyaret

Haberin Devamı

Ahmet SOYDOĞAN/GAZİANTEP,(DHA)- TOBB Gaziantep ve Güneydoğu Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Gülseren Hülya Akkaya ve yönetim kurulu üyeleri, Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti'ni (GGC) ziyaret etti.

GGC Başkanı İbrahim Ay, ziyarette TOBB Kadın Girişimciler heyetine faaliyetleri hakkında bilgi verdi. TOBB Gaziantep ve Güneydoğu Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Gülseren Hülya Akkaya ise önümüzdeki süreçte gerçekleştirecekleri projeleri anlattı.

Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Ay, cemiyet olarak kentin tüm organlarıyla yeni projeler için işbirliği yapmaya devam ettiklerini belirterek, "Kurumsal bir anlayışla hareket ederek üyelerimize yönelik konut, dil kursu ve mesleki becerileri teşvik edici yarışmalar düzenledik. Bu süreçte GAÜN İletişim Fakültesi'yle ilişkilerimizi güçlendirdik. Mesleki sorunların çözümü için çalışmalar yaptık. Kentimizdeki kurum ve kuruluşlarla olan diyaloglarımızı da arttırdık. Kentimizdeki TOBB kadın girişimlerinin kent için çabalarını takdir ediyor ve çalışmalarını yakından izliyoruz. Kentin faydasına olan tüm projelerinde de destek vermeye her zaman hazırız" dedi.

Gülseren Hülya Akkaya ise kentteki kadın girişimcilerine yeni fırsatlar oluşturmak için birçok alanda önemli projeler üzerinde çalıştıklarını ifade ederek, "Bu çerçevede bayan banka müdürlerimizle birlikte bir organizasyon gerçekleştirmeyi planlıyoruz. Yine GSO, İpekyolu Ajansı ve yerel yönetimlerimizde desteği ile kadın girişimcilerimiz için önemli bir projeyi hayata geçireceğiz. Hedefimiz kadın girişimciliği yerelden evrensele taşımak. Bu anlayışla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Önümüzdeki aylarda 81 ildeki kadın girişimcileri Gaziantep’e davet etmeyi düşünüyoruz. Ayrıca İş Güvenliği Kongresi’nin Gaziantep’te yapılması için girişim başlattık ve inşallah bu konuda bir ilke imza atacağız" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!