Giresunspor Dmytro Korkishko ile anlaştı

Güncelleme Tarihi:

Giresunspor Dmytro Korkishko ile anlaştı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 23, 2017 15:28

Giresunspor Dmytro Korkishko ile anlaştı

Haberin Devamı

Hakan KABAHASANOĞLU/GİRESUN, (DHA) - TFF 1. Lig ekibi Giresunspor, Ukrayna Premier Ligi takımlarından Chornomorets Odessa’nın sol kanat oyuncularından Dmytro Korkishko ile anlaştı.

Yeşil beyazlıların Kulüp Başkanı Mustafa Bozbağ, bir süredir görüşme halinde oldukları Korkishko ile 2 yıllık anlaşma sağladıklarını açıkladı. Hem sol kanat, hem de ön bölgede görev yapan 27 yaşındaki Ukraynalı futbolcu daha önce Arsenel Kiev, FC Minsk, Poltava, Chornomorets Odessa takımlarında forma giydi. Dmytro Korkishko’nun daha önce Ukrayna U21 milli takımında da forma giydiğini belirten Başkan Mustafa Bozbağ, “Ülkesinin Premier Ligi’nde forma giyen Dmytro Korkishko bundan böyle Giresunspor'un başarısı için ter dökecek. Hem sol kanatta hem de forvette görev yapabiliyor. Çok uzun bir zamandır gündemimizde olan bir sporcuydu. Çok gizli yürüttüğümüz çalışmaların sonunda kendisini Giresunspor’a getirmeyi başardık. Anlaşmamız iki senelik, hem kendisine, hem de Giresunsporumuza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Başbak Mustafa Bozbağ, geçtiğimiz yıl kadrolarında bulunan Panajotis Dimitriadis ile yeniden anlaşma sağladıklarını söyledi.

(FOTOĞRAFLI)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!