Giresunspor’da Bozbağ yeniden başkan

Güncelleme Tarihi:

Giresunspor’da Bozbağ yeniden başkan
Oluşturulma Tarihi: Haziran 26, 2016 16:35

Giresunspor’da Bozbağ yeniden başkan

Haberin Devamı

Hakan KABAHASANOĞLU / GİRESUN, (DHA)- PTT 1'inci Ligi ekiplerinden Giresunspor’un kulüp başkanlığına yeniden Mustafa Bozbağ seçildi.
Kulüp tesislerinde divan başkanlığını Osman Öden’in yaptığı Genel Kurul'a Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, Ak Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk, İl Genel Meclisi Başkanı Mürşit Gürel, eski başkanlar ve yöneticilerle 80 kulüp delegesi katıldı. Giresun Belediye Başkanı Aksu, belediye olarak kulübe yeni sezonda hem futbolda hem de basketbolda desteklerinin süreceğini söyledi. Mustaffa Bozbağ ise 4 yıldır başkanlık görevini sürdürdüğünü, bir dönem daha görev yapqmak istediğini belirtti, şöyle dedi:
"Gelecek sezon için 19 milyon liralık bir bütçe oluşturduk. Hedefimiz geçen yıl kaçırdığımız Süper Lig'e yükselmek. Bizleri bundan sonra zorlu bir süreç bekliyor."
Tek liste ile gidilen seçimlerde Mustafa Bozbağ başkanlığındaki yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:
"Hasan Ali Tütüncü, Reşat Bahat, Metin Koç, Hüseyin Taşkın, Veli Sarıkamış, İbrahim Özkul, Azmi Bük, Hasan Usta, Selim Özyurt, Bahattin Kurt, Nahid Yamak, Ercan Pamuk, Mehmet Kazancıoğlu, Ali Sacit Eren, Atakan Ayvaz"

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!