Giresun Ticaret Borsası'ndan yılın hekimlerine ödül

Güncelleme Tarihi:

Giresun Ticaret Borsasından yılın hekimlerine ödül
Oluşturulma Tarihi: Haziran 02, 2017 14:13

Giresun Ticaret Borsası'ndan yılın hekimlerine ödül

Haberin Devamı

Hakan KABAHASANOĞLU/GİRESUN, (DHA)- Giresun Ticaret Borsası, Türkiye Acil Tıp Teknisyenleri (ATT) ve Teknikerleri (Paramedik) Derneğinin düzenlediği Altın Ambulans Sağlık Ödülleri yarışmasında ödüle layık görülen hekimleri ödüllendirdi.

Hükümet Konağı önünde düzenlenen törende, 'Yılın Başhekimi' seçilen İl Ambulans Servisi Başhekimi Dr. Mesut Özdemir ile 'Yılın Hekimi' seçilen Dr. Ziya Özdemir’e Giresun Ticaret Borsası Başkanı Temel Yanıkoğlu tarafından ödül verildi. Sağlık alanında Giresun’a yapılan hizmetleri takdirle karşıladıklarını belirten Temel Yanıkoğlu, bu nedenle başarılarını kanıtlayan doktorları ödüllendirmekten mutluluk duyduklarını ifade ederek, “Tüm sağlık teşkilatı kutsal görev yapıyor. Ama 112'nin yeri ayrı. İlk müdahale ve teşhis çok önemli. Zor şartlarda çalışıyorlar. Başarı gösteren doktorlarımızı kutluyorum. Bu tür başarıları ödüllendirmeye devam edeceğiz” dedi.

İl Sağlık Müdürü Dr. Ahmet Bal da, kendilerine gösterilen bu ilgi nedeniyle Giresun Ticaret Borsası Başkanı Temel Yanıkoğlu ile borsanın tüm üyelerine teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Dr. Mesut Özdemir ile Dr. Ziya Özdemir’e ödülleri Yanıkoğlu tarafından verildi.

(FOTOĞRAFLI)

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!