Giresun Aksu Yarı Maratonu’nun hazırlıkları başladı

Güncelleme Tarihi:

Giresun Aksu Yarı Maratonu’nun hazırlıkları başladı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 02, 2016 10:42

Giresun Aksu Yarı Maratonu’nun hazırlıkları başladı

Haberin Devamı

GİRESUN(DHA) - Giresun Maraton Kulübü tarafından Aksu Festivali bünyesinde düzenlenen Giresun Aksu Yarı Maratonu 14 Mayıs tarihinde yapılacak.

Belediye Başkanı Kerim Aksu’yu ziyaret eden Maraton Kulübü Başkanı Fatih Kitapçı ve yönetim kurulu üyeleri, 14 Mayıs 2017'de koşulacak Giresun Aksu Yarı Maratonu hakkında bilgi verdi. Üçüncüsü yapılacak olan Giresun Aksu Yarı Maratonu’nun her geçen yıl büyüdüğünü belirten Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu da, etkinliğin kentin tanıtımı için önemli bir organizasyon olduğunu belirterek, “Spora teşvik sağlıyor. Bizlerde yarı maratona katılıyoruz. Belediye olarak gereken desteği sağlamaya özen gösteriyoruz. Maraton Kulübümüzün, ulusal ve uluslararası organizasyonlara katılıp Giresun’un ismini duyurmasını takdirle izliyorum. Katkı sağlayanları kutluyorum” dedi.

Giresun Maraton Kulübü Başkanı Fatih Kitapçı da, belediye ve Başkan Kerim Aksu’nun faaliyetlerine önemli destek verdiğini hatırlatarak, “Geçen yıl düzenlediğimiz yarı maraton ve 10 kilometre koşusuna bin kişinin üzerinde katılım oldu. Önümüzdeki yıl 14 Mayıs tarihinde yapılacak olan yarı maraton ve 10 kilometre koşumuza daha yüksek katılım olacağını tahmin ediyoruz. Başka maraton koşuları ve üniversite sınavları ile çakıştığı için 14 Mayıs tarihini belirledik” dedi, Başkan Aksu’ya katkıları için şükran plaketi verdi.
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!