Gifhorn Meslek Yüksekokulu Öğrencilerinden Demirci’ye Ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Gifhorn Meslek Yüksekokulu Öğrencilerinden Demirci’ye Ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Ekim 28, 2015 16:26

MANİSA’NIN DEMİRCİ İLÇESİNDE NECİP FAZIL KISAKÜREK ANADOLU LİSESİ VE GİFHORN MESLEK OKULU İŞBİRLİĞİ İLE KÜLTÜREL BİR DOSTLUK BAŞLATMAK AMACIYLA HAZIRLANAN PROJE KAPSAMINDA ALMANYA’NIN GİFHORN ŞEHRİNDEN 18 KİŞİLİK GRUP DEMİRCİ İLÇESİNE ZİYARETTE BULUNDU.

Manisa’nın Demirci ilçesinde Necip Fazıl Kısakürek Anadolu Lisesi ve Gifhorn Meslek Okulu işbirliği ile kültürel bir dostluk başlatmak amacıyla hazırlanan proje kapsamında Almanya’nın Gifhorn şehrinden 18 kişilik grup Demirci ilçesine ziyarette bulundu.
Demirci Kaymakamı Atilla Kantay’ı da makamında ziyaret eden grup Almanya ve Türkiye’deki mesleki eğitim, üniversite eğitimi, öğrencilerin mezun olduktan sonra istihdam durumları üzerine görüş alışverişinde bulunuldu. Kaymakam Atila Kantay, öğrencilere Demirci’nin kültürü ve tarihi hakkında bilgiler verdi, ilçe ve okullarla ilgili öğrencilerin sorularını yanıtladı. Kaymakamlık makamı ziyareti ardından Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ve Gifhorn Meslek Okulu öğrencileri ve öğretmenleri atölyeleri gezip, okullarını tanıtan bir sunum yaptılar. Gifhorn Meslek Okulu öğrencileri 30 Ekim’e kadar Demirci’de Necip Fazıl Kısakürek Anadolu Lisesi’nde çeşitli etkinliklerde bulunacağı öğrenildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!