Genel Merkezi Tekirdağ’da Bulunan Merkez Büro-sen Açıldı

Güncelleme Tarihi:

Genel Merkezi Tekirdağ’da Bulunan Merkez Büro-sen Açıldı
Oluşturulma Tarihi: Mart 14, 2015 17:18

TEKİRDAĞ MERKEZ OLARAK BELİRLENEN YENİ MERKEZ BÜRO SEN BASINA TANITILDI. AÇILIŞ TÖRENİNDE KONUŞAN MERKEZ BÜRO SEN GENEL BAŞKANI CELİL TADIK, KURULUŞ AMAÇLARININ KAMU ÇALIŞANLARININ HAKLARINI ARAMAK VE HİÇBİR SİYASİ OLUŞUMUN ARKA BAHÇESİ OLMADAN HERKESE EŞİT MESAFEDE DURMAK OLDUĞUNU SÖYLEDİ. (MERKEZ BÜRO SEN GENEL BAŞKANI CELİL TADIK ORTADA VE YANINDAKİLER SENDİKA ÜYELERİ)

Genel Merkezi Tekirdağ’da bulunan Merkez Büro-Sen açıldı. Merkez Büro-Sen Genel Başkanı Celil Tadık, kuruluş amaçlarının kamu çalışanlarının haklarını aramak ve hiçbir siyasi oluşumun arka bahçesi olmadan herkese eşit mesafede durmak olduğunu söyledi.
Türkiye genelinde merkezi Tekirdağ olarak belirlenen yeni sendika Merkez Büro-Sen, düzenlenen tören ile faaliyete başladı. Merkez binada düzenlenen açılışa Merkez Büro-Sen Genel Başkanı Celil Tadık ve Merkez Büro-Sen üyeleri katıldı.
Açılışta konuşma yapan Merkez Büro-Sen Genel Başkanı Celil Tadık, tüm kamu çalışanlarına eşit mesafede davranacaklarını söyledi. Hiçbir partinin arka bahçesi olmadıklarını belirten Celil Tadık, "Şuana kadar üye sayımız 60’ı geçti. Diğer sendikaların yapamadıklarını yapmak için kurulmuş bir sendikayız. Genel Merkezi Trakya’da, Tekirdağ’da kurulan ilk sendika olarak gururluyuz ve mutluyuz. Bizler Trakya’dan, Tekirdağ’dan yeni bir oluşumla, hak ve adalet için, kamu çalışanları için, dostluk, kardeşlik, birlik ve beraberlik için, insanca yaşamak için bu yola çıktık. 1 Ocak 2015 tarihinde Türkiye’ye merhaba dedik. Kuruluş amacımız ülkemizdeki mevcut sendikaların yetersiz kalması, kamu çalışanlarının sıkıntı ve sorunlarının çözülmesi, kamu çalışanlarının birlik ve beraberliğin bozulmaması, kamu çalışanlarının adeta yok sayılması, mevcut sendikaların sendikacılıktan uzaklaşıp farklı kulvarlara kayması ve kamu çalışanlarının mutsuz olmalarıdır. Bu nedenle ülkemizdeki sendikal boşluğu doldurmak için böyle bir oluşuma ihtiyaç duyduk ve kuruluşumuzu gerçekleştirdik. Ülke geneli teşkilatlanmaya başladık. Amacımız kamu çalışanları için bu kulvarda hak aramak, sıkıntısını çözmek, dostluk, kardeşlik birlik ve beraberlik sağlamak. Kesinlikle rotasından sapmayarak hiçbir siyasi partinin arka bahçesi olmadan hepsine eşit mesafede durarak dimdik mücadelemize devam edeceğiz" dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!