Gençlere siyah inci

Güncelleme Tarihi:

Gençlere siyah inci
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 25, 2008 00:00

Golcü sorununa çözüm arayan G.Birliği, Avustralya Milli Takımı formasını giyen Bruce Djite ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Djite, "Gençlerbirliği’nde çok başarılı olacağıma inanıyorum" dedi.

GENÇLERBİRLİĞİ, Avustralya milli takımının golcü oyuncusu Bruje Djite ile dün 3 yıllık sözleşme imzaladı. Beştepe’deki imza töreni öncesi sağlık kontrolundan geçirilen ve olumlu rapor alınan siyahi golcünün güler yüzlü pozitif tavırları dikkat çekti. Kırmızı Siyahlıların Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri’nde düzenlenen imza törenine Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav’ın yanısıra kırmızı siyahlı kulübün basın sözcüsü Muammer Akyüz de katıldı. Cavcav, Djite’nin çok iyi bir futbolcu olduğunu belirterek, "Özelliklerini iyi biliyoruz. Kendisinden uzun yıllar yararlanacağımızı ümit ediyorum" dedi.

Türk futbolunu tanıyorum

Djite
ise 30 kez Avustralya milli takım formasını giydiğini belirterek, "İlk yurtdışı deneyimim olacak. Daha önce Werder Bremen tarafından denenmek için Almanya’ya gitmiştim. 2 buçuk yıldır Adelaide United FC’de forma giyiyorum. Türk futbolunu az da olsa tanıyorum. Avustralyalı olan Nick Carle ve Sterjovski de Gençlerbirliği’nde forma giydi. Galatasaray’ı da Şampiyonlar Ligi maçlarından biliyorum. Kırmızı-Siyahlı forma altında başarıdan başarıya koşacağıma inanıyorum" dedi. Transfer olduğu Adelaide United FC forması altında son iki sezonda 24 maçta 7 gol attığını hatırlatan Djite, "Gol sayımın az oluşu sizi yanıltmasın. Çünkü atttığım kadar, attırmayı da çok seviyorum" dedi. Djite, Amerika doğumlu olmasına karşın, Avustralyalı olduğunu belirtti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!