Gençlerden küçüklere kitap

Güncelleme Tarihi:

Gençlerden küçüklere kitap
Oluşturulma Tarihi: Mart 29, 2016 10:16

Gençlerden küçüklere kitap

Haberin Devamı

Harun GÖKÇEOĞLU/YOZGAT, (DHA)- YOZGAT Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü görevlileri ve gençlik merkezi üyesi öğrenciler Vali Ertuğrul Ersoy İlköğretim Okulu’nu ziyaret ederek, öğrencilere kitap hediye ettiler.  
Kütüphaneler Haftası kapsamında gerçekleştirilen ziyarette, Vali Ertuğrul Ersoy İlköğretim Okulu'nda eğitim-öğretim gören geleceğin gençleriyle sohbet eden gençlik merkezi üyeleri daha önceden başlattıkları kampanya kapsamında topladıkları kitapları öğrencilere, okuma alışkanlığını ve zevkini geliştirmek, kitap sevgisini artırmak, onların kitaplardan daha çok faydalanmalarını sağlamak amacıyla hediye ettiler. 
Gençlik Merkezi Müdürü Ali Sapmaz, “Gençlik Merkezi olarak geleceğin gençlerinin vermiş olduğu bu sözlerinin karşılığı olarak yeni yeni kitapları kendilerine hediye edeceğimizin sözünü verdik. Ayrıca Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın ‘Tek Kullanımlık Sanma Çöpe Atmaya Kalkma’ sloganıyla başlattığı ‘Genç Dönüşüm’ projesi kapsamında ÖSYM tarafından yapılan sınavlarda gençlere dağıttığı kalem setlerini sınav sonrası toplayarak, bu okulumuzda olduğu gibi gençlerimize hediye etmeye devam ediyoruz” dedi.
FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!