Gençler’de Ring de yolcu

Güncelleme Tarihi:

Gençler’de Ring de yolcu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 02, 2017 13:23

Geride kalan sezonun devre arasında takıma katılan ve fazla süre alma şansı bulamayan İsveçli orta saha futbolcusunun Beştepe macerası kısa sürdü.

Haberin Devamı

Gençlerbirliği’nde yeni sezon hazırlıkları sürerken, yönetim ve teknik ekip, bir yandan da kadroyu şekillendirme çalışmalarını devam ettiriyor. Kırmızı-siyahlılar, geride kalan sezonun devre arasında takıma katılan İsveçli orta saha oyuncusu Erik Jonathan Ring ile de yolları ayırdı. 31 Mayıs 2019 tarihine kadar kontratı bulunan Ring’in, 30 Haziran 207 tarihinde, federasyona gönderilen yazıda sözleşmesinin feshedildiği belirtildi.
Beştepe’de daha önce de yine ara transfer döneminde transfer edilen Arnavut forvet Agon Mehmedi’nin sözleşmesi sonlandırılmıştı.
Kırmızı-siyahlı ekip, devre arasında İsveç’in Kalmar takımından transfer ettiği 26 yaşındaki orta saha oyuncusu Erik Jonathan Ring, 6 Süper Lig ve 3 Ziraat Türkiye Kupası karşılaşması olmak üzere 9 müsabakaya çıkarken, gol atma başarısı gösteremedi.

GELEN GİDEN TRAFİĞİ HIZLI AKIYOR

Yeni sezon öncesinde kadrosunu; Rusya Ligi takımlarından Lokomotif Moskova’da forma giyen forvet Petar Skuletic, TFF 1. Lig ekiplerinden Samsunspor’da görev yapan Senegalli defans oyuncusu Ousmane N’Diaye, Çaykur Rizespor’dan ayrılan Ahmet İlhan Özek ve Antalyaspor’un tecrübeli futbolcusu Serdar Özkan ile güçlendiren kırmızı-siyahlılar, kadrosunda da revizyon yapmayı sürdürüyor.
Gençlerbirliği’nden şu ana kadar Serdar Gürler (Osmanlıspor), Aydın Karabulut (Antalyaspor) ve Ferhat Görgülü (Kardemir Karabükspor) ile anlaştı. Mehmedi ve Ring’in sözleşmeleri feshedildi. Sözleşmesi, 31 Mayıs’ta dolan Selçuk Şahin ve Kayserispor’dan kiralık olarak ara dönemde Beştepe’ye gelen Anıl Karaer ile de yeni dönem için olumlu adım atılmadı.
Sezon devam ederken de Ahmet Çalık (Galatasaray), İrfan Can Kahveci (Medipol Başakşehir), Bogdan Stancu (Bursaspor), Michel Landel (Aytemiz Alanyaspor) ile anlaşmış, Ante Kulusiç de kulüpten gönderilmişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!