Gençler’de gündem transfer

Güncelleme Tarihi:

Gençler’de gündem transfer
Oluşturulma Tarihi: Ocak 10, 2018 15:56

Aydın Karabulut, yeniden Beştepe’ye dönüş yolunda. Oyuncu ilye anlaşan kulüp, Antalyaspor’un yeni yönetimini bekliyor. Sırbistan Liginde forma giyen iki Brezilyalı oyuncu ile temasların hızlandırıldığı belirtiliyor.

Haberin Devamı

Süper Lig'in ilk yarısını düşme potasının içinde geçiren Gençlerbirliği’nde, transfer çalışmaları hız kazandı. İkinci yarı öncesinde takıma takviye yapmak için girişimlerde bulunan kırmızı-siyahlılarda beklenmedik bir gelişme yaşandı ve takımın yedek forveti Vedat Muriç, kulüpten ayrılmak isteğini teknik ekibe iletti.
FC Kamza ile oynanan hazırlık maçında 4 gol atarak tüm dikkatleri üzerine çeken Vedat Muriç’in, bu yöndeki düşüncesini teknik direktör Ümit Özat ile paylaştığı ortaya çıktı.
Forvet oyuncusunu Çaykur Rizespor’un istediği öğrenilirken, tarafların bonservis bedeli konusunda uzlaşması durumunda bu transferin gerçekleşebileceği ifade edildi.
Gençlerbirliği Teknik direktörü Ümit Özat, Vedat Muriç’in kendisine ayrılmak istediğini söylediğini belirtip, konuyla ilgili olarak, “Bu tek başına benim verebileceğim bir karar değil. Teknik olarak karar verebilirim. Ama idari ve ekonomik açıdan karar veremem. Gençlerbirliği’nin oyuncu için ödediği bir bonservis bedeli var. Dolayısıyla kimse elini kolunu sallaya sallaya gidemez. Vedat Muriç’in yerine daha iyi bir oyuncu bulmadan kendisini bırakmanın bir anlamı yok” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı


AYDIN İLE ANLAŞMA SAĞLANDI


Transfer çalışmalarını sürdüren Gençlerbirliği, geçen sezon kırmızı-siyahlı formayı giyen Aydın Karabulut ile anlaştı. Başkent ekibi, sezon başında sözleşmesini uzatmadığı Aydın Karabulut ile 1,5 yıllığına anlaşma sağladı.
Beştepe yönetimi, Özat dönemindeki performansıyla dikkati çeken tecrübeli futbolcunun transferinde son noktayı koymak için Akdeniz temsilcisinde yönetimin belirlenmesini bekliyor.
Daha önce Beşiktaş, MKE Ankaragücü, Bursaspor, Sivasspor, Kardemir Karabükspor, Göztepe ve Elazığspor’da da forma giyen Aydın, sezon başında Gençlerbirliği’nden Antalyaspor’a transfer olmuştu. Aydın, Akdeniz temsilcisinde ilk yarıda fazla forma şansı bulamadı.

İKİ SAMBACI YAKIN TAKİPTE


Gençlerbirliği’nin Sırbistan Ligi’nde forma giyen iki Brezilyalı oyuncunun transferi için yoğun uğraş verdiği ileri sürüldü.
Kızılyıldız’dan Ricardo Cavalcante Mendes (Ricardinho) ve Partizan’da oynayan Everton Luiz Guimaraes Bilher’in transferinin bitirilmek üzere olduğu iddia edildi.
28 yaşındaki sol kanat oyuncusu Ricardinho, bu sezon 5 UEFA Avrupa Ligi eleme, 1 UEFA Avrupa Ligi, 3’de Sırbistan SuperLiga maçında forma giydi. 1 gol atan Brezilyalı oyuncu 624 dakika aldı.
29 yaşındaki ön libero Everton Luiz ise 14 Sırbistan SuperLiga, 6 UEFA Avrupa Ligi, 1 UEFA Avrupa Ligi Elemesi, 4 UEFA Şampiyonlar Ligi elemesi maçında forma giydi. Everton Luiz, bu maçlarda, 1 gol attı, 1 de asist yaptı

Haberin Devamı

HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR

Gençlerbirliği, ikinci yarı hazırlıkları kapsamındaki Belek kampını sürdürüyor. Dün sabah yapılan antrenmana, tedavilerine devam edilen Elvis Manu, Luccas Claro, Nihat Şahin ve Petar Skuletic katılmazken; Jailton takımdan ayrı koştu. Johannes Hopf ise takımla birlikte çalıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!