Gençlerdan Koru’da akrobatik gösteri

Güncelleme Tarihi:

Gençlerdan Koru’da akrobatik gösteri
Oluşturulma Tarihi: Ocak 25, 2015 01:12

Okulların tatil olmasını fırsat bilen Ankaralı lise öğrencisi kaykay tutkunları, Koru Mahallesi’nde buluşuyor. Akrobatik gösteriler yapan gençler, kış aylarında kullanabilecekleri bir kapalı kaykay alanı istiyor.

Haberin Devamı

Güneşli havayı fırsat bilen kaykay tutkunu gençler, Koru Mahallesi’ndeki Şehit Bülent Sarıkaya Parkı’nda buluşuyor. Yaşları 15 ile 18 arasında değişen lise öğrencileri, sömestir tatilinde kaykay kullanabilmek için farklı semtlerden parka geliyor. Kulaklıkla dinledikleri müziğin ritmine ayak uydurarak akrobatik hareketler yapan kaykay sporcuları, yeni başlayan arkadaşlarına da yardımcı oluyor.

KAPALI ALAN İSTİYORUZ

Kaykayın kendileri için bir tutku olduğunu belirten sporcular, “Adrenalin dolu, çok zevkli bir spor. Kaykayda yapabileceklerinizin sınırı olmadığı için kendinizi özgür hissediyorsunuz” diye konuştu. İki yıl önce başladığı kaykayın kullanımının artmasını ve gençler arasında daha da yaygınlaşmasını isteyen 15 yaşındaki Çağatay Kılıçkaya, “Kış aylarında işimiz çok zor oluyor. Yaygın bir spor olmadığı için parkur sayımız da çok az. Kapalı alan ise hiç yok, kapalı otoparklarda falan kullanmaya çalışıyoruz. Şehri yönetenler en azından bir kaç noktaya kapalı skate parkları yapabilir” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!