Gençler minderde yarıştı

Güncelleme Tarihi:

Gençler minderde yarıştı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 19, 2017 13:49

Gençler minderde yarıştı

Haberin Devamı

ANKARA,(DHA) AİLE ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü yurtlarında kalan genç erkekler arasında düzenlenen 8. Türkiye Güreş Şampiyonası'nda sporcular ödüllendirildi.  

16 GÜREŞÇİ MADALYA ALDI
 
Bereket Döner sponsorluğunda iki gün süren güreş şampiyonasının önceki Perşembe akşamı ödülleri dağıtıldı. 11 Temmuz'da başlayan İstanbul Siyavuşpaşa Durağı Çocuk Sitesi Spor Salonu'nda gerçekleşen şampiyonada, 28 ilden gelen genç güreşçiler kendi sıkletlerinde şampiyonluk için yarıştı. Türkiye Güreş Federasyonu işbirliği ile düzenlenen şampiyonaya bu yıl 248 genç güreşçi katıldı. Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü bünyesinde ve devlet korumasında bakım hizmeti alan gençler, 10 ayrı sıklette madalya için yarıştı.16 güreşçi minderdeki başarıları ile madalya aldı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Florya tesislerinde düzenlenen ödül töreninde Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı Ali Fuat, Bereket Döner CEO'su Muhammet Nezif Emek'e katkılarından dolayı plaket verdi. Nezif Emek de minderde ter dökerek adını madalya listesine yazdıran genç güreşçilere, ödül töreninde plaketlerini teslim ederek tebrik etti.
  
(FOTOĞRAFLI)
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!