Gençler’de seri sonu

Güncelleme Tarihi:

Gençler’de seri sonu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 29, 2013 00:00

Trabzospor’a deplasmanda 2-0 kaybeden Başkent ekibinin Teknik Direktörü Fuat Çapa, “Futbolda detaylar çok önemli. Bu maçta, detaylarda etkili olan bir hakem vardı” diye konuştu.

Haberin Devamı

Süper Ligin 31. haftasında deplasmanda Trabzonspor’a 2-0 yenilen Gençlerbirliği, bu sonucun ardından UEFA Avrupa Ligi umutlarını mucizelere bırakırken, kalan 3 maçta en az 7 puan toplayıp, geride kalan sezon ulaştığı 49 puanı geçmeyi hedefliyor.
Ligin 23. haftasında Kayserispor’a 1-0 kaybettikten sonra çıktığı maçlarda yenilgi yüzü görmeyen Gençlerbirliği, 7 hafta sonra Trabzon’da 3 puanı bırakıp, kendi adına yürüttüğü seriyi de sonlandırmış oldu. Başkent temsilcisi ligin kalan bölümünde, içeride Kasımpaşa, deplasmanda Beşiktaş ve iç sahada Bursaspor ile karşılaşacak.

SON 10 DAKİKADA PUAN İÇİN RİSK ALDIK

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Fuat Çapa, Trabzonspor’un iki hafta da kontrollü oynadığını belirtip, şunları söyledi:
“Maç tahmin ettiğimiz gibi geçti. Petroviç, cezalı olduğu için orta alanda fazla alternatifimiz yoktu. Bundan dolayı arayışa girdik. O pozisyonda direk oynayabilecek başka oyuncumuz yoktu. Trabzonspor orta sahayı kalabalık tutuyordu. Cem Can’ı orta sahaya alarak buna cevap vermeye çalıştık. İlk yarının sonlarında çok önemli bir pozisyonu değerlendiremedik. Onur’un güzel bir kurtarışı vardı. 2. yarıda daha dengeli oynadık. Saha içindeki paylaşımımız daha güzeldi. 1-1’i yakalayabilirdik. Son 10 dakikada risk aldık. Risk aldığınızda işler her zaman istediğiniz gibi gitmiyor. Futbolda detaylar çok önemli. Bu maçta da detaylarda etkili olan bir hakem vardı.”

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!