Gençler çocukları sevindirdi

Güncelleme Tarihi:

Gençler çocukları sevindirdi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 09, 2018 16:54

Gençler çocukları sevindirdi

Haberin Devamı

DENİZLİ Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi ve İl Öğrenci Meclisi, 'Küçük Hayallerin Büyük Umutları' projesi kapsamında Tavas ilçesindeki Altınova, Ebecik ve Derinkuyu'da ilk ve ortaokulları ziyaret ederek öğrencilere hediyeler verdi.

Küçük Hayallerin Büyük Umutları Projesi kapsamında gençler, Tavas ilçesinin Altınova, Ebecik ve Derinkuyu mahallelerindeki ilkokul ve ortaokulları ziyaret etti. Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Bilge Naz Sak, Denizli İl Öğrenci Meclisi Başkanı Osman Yeşilyurt, Gençlik Meclisi ve Öğrenci Meclisi üyelerinin katıldığı ziyarette, hayırseverlerin destekleriyle alınan kitap, çanta gibi kırtasiye malzemeleri yaklaşık 150 öğrenciye hediye edildi.

Gençlik Meclisi Başkanı Bilge Naz Sak, projenin çok anlamlı olduğunu ve devam edeceğini belirterek, "Gönüllü arkadaşlarımızla birlikte projeye destek verdik. Her şeyden önce öğrenci kardeşlerimizle bir araya gelerek güzel vakit geçirme imkanı bulduk. Onları bir nebze de olsa sevindirdiysek ne mutlu bize" dedi.

Ramazan ÇETİN / DENİZLİ, (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!