Gençler barut gibi

Güncelleme Tarihi:

Gençler barut gibi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 12, 2017 16:02

Teknik Direktör Ümit Özat’ın, Alanyaspor yenilgisi sonrası yaptığı açıklamalar, Beştepe’de gerilimi tırmandırdı.

Haberin Devamı

Kupada Kayserispor’a elenmesinin ardından ligde de A. Alanyaspor’a farklı yenilen Gençlerbirliği’nde, taşlar yerinden oynamaya başladı. Teknik Direktör Ümit Özat, maç değerlendirmesinde sert ifadeler kullanırken, oyuncular üzerinden açık mesajlar verip, şöyle konuştu:
“Takımın temel direkleri gitti. Kulüp kasasına büyük paralar girdi ancak takımda liderlik anlamında sıkıntı yaşadığımız gerçek. Puan olarak çok sıkıntılı değiliz fakat bir takım hamleler yapmamız gerekiyor. Başkanla hafta içerisinde durum değerlendirmesi yapacağız.”

BAŞKA KULÜPLERLE ANLAŞAN OYUNCULAR VAR

“G.Birliği forması değerlidir ve bunun ağırlığını bilmeyip, devlet memuru zihniyetiyle oynayan bir iki futbolcu var. Başka kulüplerle anlaştığını duyduğumuz oyuncular mevcut. Bunlar olabilir. Bunu yapıyorsanız, son maça kadar gerekeni yerine getirmeniz lazım. Biz buralara takım oyunu ile geldik. Bugün, herkes kendi başına bir şeyler yapmaya çalışıyor. Bu takımın buraya gelmesinde en büyük pay sahiplerinden biri Serdar. Son 3-4 maçta bireysel oynayıp, saha içi davranışları, hakeme itirazları ve yaptığı lüzumsuz driplinglerle, kendisini takımın üzerinde görmeye çalışıyor, bu da takıma zarar veriyor. Hafta içinde konuşmuştuk. Yeniden değerlendirme yapacağız. G.Birliği için en doğru kararları almak zorundayız.”

‘TAKIMDA KİMSE OLMAZSA OLMAZ DEĞİL’

“Aydın’ı formsuz olduğu için kadroya almadım. Aydın, 21 maç oynadı. Bizden önce de oynadı. Biz gelene kadar 4-5 maç ilk 11 çıktı. Bizden sonra tüm maçlarda ilk 11’de oynadı. Golü yok, asisti yok. Yerinde, Ring ve Murat Duruer var. Aydın’ı sol bekte denedik, sol önde denedik. Antrenör oyuncusuna mesajı, sadece yedek bırakarak vermez. Kadroya almayıp da verebilir. Kaldı ki Perşembe’ye kadar antrenmana çıkmadı. Son durumunu görmek için buraya getirdim. Bizim için olmazsa olmaz biri değil. Aslında kimse olmazsa olmaz değil. Bu takım için olmazsa olmazlardan birisi Ahmet’ti, kulüp menfaatleri doğrultusunda gönderdik. Oyuncular kendi menfaatlerini düşünüp, kulübün ve formanın üstüne çıkmaya çalışırsa bu doğru bir davranış olmaz.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!