Genç: Park yapımına devam

Güncelleme Tarihi:

Genç: Park yapımına devam
Oluşturulma Tarihi: Aralık 28, 2016 13:05

Genç: Park yapımına devam

Haberin Devamı

TRABZON(DHA) / Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Aydınlıkevler Mahallesi' nde yapımı devam eden parkta incelemelerde bulundu.

Ortahisar Belediyesi'nin her mahalleye en az bir park yapılması hedefleri doğrultusunda çalışmaların büyük bir gayretle sürdürüldüğünü belirten Başkan Genç, şu ana kadar büyük ölçekli 10 parkı hizmete açtıklarını ifade etti. Kırsal mahallelerde de küçük ölçekli birçok parkı hizmete açtıklarını belirten Başkan Genç, Ortahisar'ı yeşille anılan bir ilçe konumuna getirmek için gerekli programların hazırlandığını belirterek şunları söyledi:

"Parklarımızı ilçemizin nefes ve yaşam alanları olarak görüyoruz. Bu nedenle bütün vatandaşlarımıza, çocuklar, gençler ve yaşlılarımıza yönelik parklarımızı birer birer açıyoruz. Çocuklara yönelik olarak oyun araç ve gereçlerinin bulunduğu birçok parkı da hizmete açtık. Spor yapan vatandaşlarımıza yönelik parklarımız da mevcut. İlçemizdeki park varlığını artırmak için gerekli programları ve incelemeleri de tamamladık. Bütün vatandaşlarımızın yararlanacağı temalı parkları da bir yandan hizmete açıyoruz. Bu park 1200 metrekare alan üzerine kurulu. İçinde 0-3 ve 3 ve üzeri yaş gruplarına yönelik ve Trabzon'da ilk olma özelliği taşıyan, iki ayrı oyun grubu var. Bunun yanında piknik masaları ve 55 metre uzunluğunda ahşap oturma bankları bulunuyor. Parkı bitkilerle ve fidanlarla süsleyip vatandaşlarımızın çok memnun kalacağı bir mekan haline getireceğiz. Parkımızın hemen yanında bir okul bulunuyor. O nedenle öğrencilerimiz derslerden arta kalan zamanlarını parkta eğlenerek geçirebilecek. Boş bulduğumuz her alanda park yapımına devam edeceğiz." 
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!