Genç Kadınlar Liginde İlk Şampiyon Narman

Güncelleme Tarihi:

Genç Kadınlar Liginde İlk Şampiyon Narman
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 02, 2016 11:21

Genç Kadınlar Liginde İlk Şampiyon Narman

Haberin Devamı

 

 
ERZURUM, (DHA)- TÜRKİYE Buz Hokey Federasyonu tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen Genç Kadınlar Liginde Narman Spor Kulübü şampiyon oldu. 
Türkiye'de ilk kez düzenlenen Genç Kadınlar Ligi'ni Narman SK şampiyon olarak tamamladı. Ligi namağlup lider bitiren Narman'ı iki Ankara takımı takip etti. Ankara Üniversitesi SK 9 puanla gümüş madalya alırken, Genç Ankaralılar SK'da bronz madalya ile sezonu kapattı. igin en iyi kalecisi Ankara Üniversitesi SK'den İren Kırant olurken, en iyi defans Genç Ankaralılar'dan Alara Lökbaş, en iyi forvet ise Narman SK'dan Edanur Özen oldu. 
Gençlik ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, Ceza Tevfik Evler Genel Müdür Yardımcısı Burhanettin Eser, Buz Hokeyi Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Bülent Akay, Yövnetim Kurulu üyeleri Eyüp Tavlaşoğlu, Semra Eser, Hüseyin Yavuz'un da hazır bulunduğu törende Narman Spor Kulübüne şampiyonluk kupası verildi. Edanur Özen de en iyi forvet olarak plaket aldı. Narman Spor Kulübüne Türkiye Şampiyonluğu kazandıran ekibin antrenörü Ayşenur Kazan, sporcu, yönetici, taraftar, hakemlere teşekkür etti.
Öte yandan Erzurum Büyükşehir Belediyesi GSK de Buz Hokeyi Genç Erkekler Ligi finalinde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi KSK'yı farklı mağlup ederek şampiyonluğa ulaşmıştı.
 
FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!