Genç güreşçilere destek

Güncelleme Tarihi:

Genç güreşçilere destek
Oluşturulma Tarihi: Mart 31, 2016 11:47

Genç güreşçilere destek

Haberin Devamı

 

Ahmet ACAR/KAŞ, (DHA) - KAŞ Belediyesi tarafından Kaş Güreş Takımı sporcularına malzeme yardımı yapıldı.

Kaş Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü Salonu'nda düzenlenen törende, Belediye Başkanı Halil Kocaer, Kaş Güreş Takımı'nın 12 güreşçisine kispet hediye etti. Törene, Belediye Başkanı Halil Kocaer'in yanı sıra Başkan Yardımcısı Lütfi Öztürk, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Murat Erdoğan ve güreşçiler katıldı.

Başkan Kocaer, aralarında yağlı güreş teşvik boyunda çeşitli dereceleri bulunan Tunahan Hasar ve Can Yağmur'un bulunduğu 12 güreşçiye birer kispet hediye etti. Başkan Kocaer, sporcular ayrıca eşofman takımı ve tişört de verileceğini söyledi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Murat Erdoğan, "Geçen yıl kurulan güreş takımında iki sporcumuz vardı. Bu yıl sayı 12 oldu. Kaş'ta ata sporumuz güreşi yaygınlaştırmak istiyoruz. Bu destekler bizim çalışma azmimizi artırıyor" dedi.

Başkan Kocaer ise desteklerinin devam edeceğini belirterek, "Ata sporumuz güreşin Kaş'ta yaygınlaşması, minderde ve meydanlarda Kaş adının duyurulması önemli. Güreşçilerimizin başarısını hep birlikte sağlayacağız" dedi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!