Genç girişimcilere sertifika

Güncelleme Tarihi:

Genç girişimcilere sertifika
Oluşturulma Tarihi: Kasım 16, 2016 15:56

Genç girişimcilere sertifika

Haberin Devamı

ŞANLIURFA, (DHA)-ŞANLIURFA'nın Karaköprü Belediyesi ile KOSGEP işbirliğiyle hazırlanan girişimcilik eğitimine katılan 30 kursiyere sertifakaları verildi.

Karaköprü Belediyesi, girişimci olmak isteyen ve iş kurmak isteyen vatandaşlara yönelik olarak KOSGEB ile işbirliği yaparak girişimcilik eğitimi verdi. Girişimcilik Eğitim Koordinatörü Seher Kılıç tarafından verilen girişimcilik eğitimi sonunda katılımcılara sertifika verildi. Girişimci adaylarına katılım belgesi verilen programa Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'nin yanı sıra; Karaköprü Belediye Başkan Yardımcısı Vildan Gönüllü Çelik ve girişimci kursiyerleri katıldı. Kursiyerlere sertifikaları Başkan Baydilli tarafından verildi.

Başkan Baydilli, "Vatandaşlarımızın açacakları iş yerlerine ruhsat vermenin yanı sıra alacakları girişimcilik eğitimine de katkımız olması için kapımızı açtık. Bizler bölgemizin, Şanlıurfa'nın hızlı bir şekilde büyümesini istiyoruz. Şanlıurfa'da genç nüfusun fazlalığı nedeniyle işsizlik sorunu da var. Hükümetin KOSGEB ile küçük çaplı işletme açmaya verdiği destekle bu işsizlik sorununa bir nebze çare üretiliyor. Kursiyerlerimizi tebrik ediyorum" diye konuştu.

Girişimcilik Eğitim Koordinatörü Seher Kılıç ise verilen eğitime destek veren Karaköprü Belediyesine teşekkür ederken, eğitim alarak girişimci olmaya hak kazanan kursiyerleri de tebrik etti. Kılıç, 30 kursiyere 32 saatlik girişimcilik eğitimi verdiklerini söyledi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!