Gelin ayakkabısı seçimi nasıl yapılmalı?

Güncelleme Tarihi:

Gelin ayakkabısı seçimi nasıl yapılmalı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 31, 2016 14:39

Mutluluğa doğru attığınız adımlarınız bu özel gecede iyice anlam kazanıyor. Ayaklarınızın yerden kesileceği düğün geceniz için ayakkabı seçimini hafife almamanızı öneririz!

Haberin Devamı

Gelin ayakkabıları son yıllarda artık tamamen tasarımsal bir düğün detayı haline dönüştü. En az gelinlikler kadar gelin ayakkabı modelleri de dikkat çekici ve göz alıcı olmaya başladı. Düğün.com olarak gelin ayakkabınızı seçerken birçok detaya önem vermeniz gerektiğini hatırlatırız. Görünümü ve tasarımının yanı sıra sizin için asıl önemli olan rahatlığı ve konforu olmalı. Hayatınızın en önemli gününü yaşarken ayaklarınızın kusursuz rahatlığı sizin kusursuz güzelliğinizi ve mutluluğunuzu taçlandıracaktır, unutmayın.

Mekana Göre Ayakkabı Seçimi

Düğün mekanınızın gelin ayakkabısı seçiminde önemli bir rol oynadığını da özellikle belirtmek isteriz. Örneğin; kır düğünü konsepti yapacaksanız ince topuklu ayakkabı yerine dolgu topuk ayakkabı, babet veya gelin ayakkabısına uyarlanmış tasarım spor ayakkabı modellerini giymeniz çok daha rahat hareket etmenizi sağlayacaktır.

 

Haberin Devamı

Gelin ayakkabısı seçimi nasıl yapılmalı

 

Gelin Çiçeği ile Ayakkabının Uyumu

Size son yılların modası olan renkli gelin ayakkabılarını da gelin çiçeğiniz ile birlikte aynı renk seçmenizi öneriyoruz. Ama modası geçmeyen her daim her dönemde trend listelerinin başında olan gelin ayakkabısı modelinin kesinlikle dantelli ve işlemeli gelin ayakkabılar olduğunu da hatırlatmak isteriz. Gelinliğinizin modeli, düğün yeriniz ve ayaklarınızın rahatlığı üçgenini iyi düşünerek kendiniz için en uygun gelin ayakkabısı modelini seçmelisiniz. 

 

Gelin ayakkabısı seçimi nasıl yapılmalı

 

dugun.com Tarafından hazırlanmıştır.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!