Gelin adaylarına koçluk yapıyor

Güncelleme Tarihi:

Gelin adaylarına koçluk yapıyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 13, 2010 00:00

Evlenme hazırlığındaki gelin adaylarına koçluk eden, onların ayakkabı tercihi, saçı, gelinliği gibi konularla birebir ilgilenen Kumru Telemez, insanların farklılık istediğini belirtti.

Kumru Telemez, “Hediye olarak ver şekeri bitsin devri kapandı. Şeker yerine yelpazeler hediye ediliyor ve bu hediye yelpazelerin üzerine yemek menüsü yerleştiriliyor. Bu hem daha farklı hem de insanlara esprili bir anı olarak kalıyor” dedi.

Şeker yerine yelpazeler

Yurtdışında hayli yaygın olan “Gelin Koç”u kavramı, Bubbles isimli şirketiyle hizmet veren Kumru Telemez’le artık Ankara’da. Kuzeninin düğününde eksiklik gören ve bir yıl boyunca yaptığı araştırmalar sonucu Bubbles’i kuran Telemez, gelin adaylarının hazırlık aşamasında çok telaşlı olduğunu ve o telaş içinde birçok detayı gözden kaçırabildiğini belirterek, “Gelinin saçı, gelinlik seçimi, ayakkabı tercihi ve hatta kilosuna kadar her şeyi ile ilgileniyoruz” dedi. Gelin adayları ile birçok kez görüştüklerini ve karşılıklı fikir alışverişi yaptıklarını anlatan Kumru Telemez, “Artık insanlar farklılıklar istiyor. Hediye olarak ver şekeri bitsin devri kapandı. Şeker yerine yelpazeler hediye ediliyor ve bu hediye yelpazelerin üzerine yemek menüsü yerleştiriliyor” dedi.

Çiftin tercihini kolaylaştırmak

Organİzasyon şirketlerinden çok farklı çalıştıklarını ifade eden gelin koçu Telemez, yaptığı işin tamamen bireysel tercihlere yardımcı olmak olduğunu söyledi.

Fazla kilolar için

Bu anlayışın Türkiye’de yavaş yavaş oturduğunun altını çizen Telemez, “Benim işim bireysel olarak yapılacak tüm seçimlerle ilgilenerek, evlenecek çiftin tercihini kolaylaştırmak için alternatifler sunmak” dedi. Telemez, gelin adaylarını hazırlama sürecinde uzmanlarla çalıştığını belirterek, fazla kilolu adayların, plates eğitmeni Emre Onuk’la dans, duruş ve gerekirse hızlandırılmış plates dersleriyle forma girdiğini anlattı. İstenildiği takdirde gelin adaylarının fazla kilolarından kurtulması için doktor eşliğinde diyete girdiklerini söyleyen Telemez, tasarım konusunda Emel Acar’dan destek aldığını ifade etti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!