Gelibolu'da SODAM'ın yılsonu sergisi açıldı

Güncelleme Tarihi:

Geliboluda SODAMın yılsonu sergisi açıldı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 03, 2018 13:54

Gelibolu'da SODAM'ın yılsonu sergisi açıldı

Haberin Devamı

ÇANAKKALE'nin Gelibolu ilçesinde, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından (SODAM) açılan 11 kursta hazırlanan eserler, yılsonu sergisinde görücüye çıktı.

Gelibolu Kaymakamlığı bünyesindeki Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nın yıl sonu sergisi, Atatürk Kültür Merkezi'nde açıldı. Serginin açılışı Kaymakamı Hakan Kılınçkaya ve Belediye Başkanı CHP'li Mustafa Özacar ile kursiyerler tarafından yapıldı. Sergide biçki-dikiş, ipek koza, sabun, takı, cilt bakımı, kuaför ve resim olmak üzere 11 kursta hazırlanan çeşitli eserler yer aldı.

Sosyal Dayanışma Merkezi Proje Koordinatörü Güzide Dağ, "Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Trakya Bölgesinde dezavantajlı bayanlara meslek edindirme ve becerilerine yönelik Gelibolu Kaymakamlığı Sosyal Dayanışma Merkezi (SODAM) koordinatörlüğünde gerçekleştirilen kurslarda, kursiyerlere belge verdik ve uygulamalı kurslar düzenledik. SODAM olarak gerçekleştirdiğimiz projelerle uzman eğitimciler tarafından uygulamalı olarak verilen 11 kursumuz var. Ayrıca, kurslara katılan bayan kursiyerlerin çocukları için kreş eğitimini sabah ve öğlen olmak üzere sağladık" dedi.

Bir hafta açık kalacak olan sergide, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından Suriye'nin Afrin bölgesinde gerçekleştirilen 'Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit düşen askerler için hazırlanan bölüm de vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü.

Doğan ZELOVA/GELİBOLU(Çanakkale), (DHA)
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!